Marza
tak macałam wczoraj obie w Urwisku, perłę i diament, potem w domu zaczęłam buszować po necie i jeszcze ten Japan z lnem mi się spodobał i teraz nie wiem, choć najbliższa jestem zakupu bambusa diamentowego turkusowego. Poza tym chyba od razu zamówię chustę kółkową, na szybkie akcje, bo wiesz mieszkam na 4 piętrze bez windy, nie wyobrażam sobie motania za każdym razem kiedy np jadę po synka do przedszkola i wracam do domu, szczególnie na początku mogłoby to być nieco uciążliwe. A jestem osobą która dużo wychodzi, jeździ tu i tam, nawet z niemowlakiem, więc chyba się zdecyduję od razu na obie....póki mam kasę, potem może być za późno.
W każdym razie nati jeszcze cenowo jako tako mi odpowiada, bo jak patrzyłam na inne to powiem że się trochę zaskoczyłam cenami.
Mam nadzieję że sprawdzą mi się w praktyce, bo co innego macać i oglądać a co innego nosićMuszę mieć coś co łatwo się będzie dociągać, jestem fizjoterapeutką i jestem okropnie restrykcyjna pod tym względem, krew mnie zalewa jak widzę jak dzieci czasem wiszą pokrzywione w chustach.

Muszę mieć coś co łatwo się będzie dociągać, jestem fizjoterapeutką i jestem okropnie restrykcyjna pod tym względem, krew mnie zalewa jak widzę jak dzieci czasem wiszą pokrzywione w chustach.
Odpowiedz z cytatem