Pokaż wyniki od 1 do 20 z 307

Wątek: tylko dla NATIfanek

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Ruda
    Miejscowość
    to tu to tam :)

Domyślnie

Ja zaczynalam swoja chustowa przygode wlasnie od nati - kolor savana. teraz mam kolkowa kalahari i w planie jeszcze jedna pozycje
    Hania - 01.01.2007 r.
    http://okiemrudej.wordpress.com/

Chusteryczka Awatar Lovrita Bornita Rokita
    Miejscowość
    Makarska, HR

Domyślnie

Moja pierwsza chusta - Nati Sunset z tych grubszych. Zawsze bede ja z sentymentem wspominac. A teraz motamy sie w turkusowego bambusa - jest rewelacyjny! Taki mieciutki! I kusza mnie inne Nati...

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

My też w turkusowym bambusiku Ostatnio w zasadzie tylko w nim, choć na wakacje zabrałam też indio z lnem. Ale bambusik taki mięciutki no i dużo lepiej mi się w nim wiąże 2x niż kieszonkę. CIekawa jestem opinii o nati z jedwabiem. A może ma ktoś zdjęcia w akcji??
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

na poprzedniej stronie karolinka zamieściła zdjęcie w jedwabiu( czerwonym) w akcji
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

O... przegapiłam

Faktycznie jedwab nati prezentuje sie lepiej w akcji No i po opisie Karolinki zaczynam myslec o niebieskim
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

a mnie bambusik kusi,oj jak kusi...tylko kasy brak
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A ja dwa słowa o Perełce Style (czyli bambus z bawełną). A właściwie wystarczą cztery słowa Zosi - "opa nasze inne pawie"

Jak do mnie przyszła (chusta, nie Zosia) okazało się, że jest identyczna kolorystycznie jak didkowe pawie. Miałam w planie ponosić w niej kilka razy i sprzedać, bo po co mi dwie biało-szare chusty. No a Pawi przecież nie sprzedam. A tu się okazało, że nie dość, że elegancka, lekko połyskliwa (lekko, naprawdę) to jeszcze miękka i mięsista. Dobrze się wiąże, dobrze niesie dwulatkę. No i na razie raczej nie sprzedam, mam 4,2 m, na plecak Hanti w sam raz ( no dobra, troszkę za długa).
    Brawa dla Natalii!
    Julka 2001, Zosia 2007

Uprawnienia umieszczania postów