Pokaż wyniki od 1 do 20 z 307

Wątek: tylko dla NATIfanek

Mieszany widok

Chustomanka Awatar dioneja

Domyślnie

watek bez fot jest niewazny

to bylam ja, kolejna natifanka, posiadaczka 3 chust ze stajni NATI
    ANIA
    chuściane dzieci:
    Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08

Chustoguru Awatar lynette
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Moja pierwsza chusta, stara Laguna. Już jej nie mam, nosi innego chuściocha. Nowych już nie kupię, bo młody mi powoli wyrasta z chustowania, ale serce mi rośnie widząc jak nasza rodzima firma pięknie się rozwija. Brawo, Natalio!
    Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007

elbazetka
    Guest

Domyślnie

Ja tez nie mialam jeszcze nati az wstyd przyznac.Teraz diamentowy bambusik grzecznie czeka u Lindy na farowanie,a mnie baardzo podobaja sie te turkusowe lny.Ma juz ktos?Jak sie nosi?Fotki bardzo chetnie bym zobaczyla!

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

Więc tak dziś był pierwszy spacer w bambusiku i co musze napisać: Natalia czapki z głów . Rewelacyjna, cieniutka, miękka super się wiąże i dociąga poprostu było rewelacyjnie zwłaszcza na lato i nie boje się napisać że lepiej mi się w niej nosiło niż w moim indio hibiscus. Dodaje zdjęcia pierwsza niech będzie Ale nie patrzcie na wiązanie bo to już po powrocie było i mała już wyłaziła a do tego stanowczo nie chciała pozować do zdjęć

Aaaa i kolorki świetne choć ta inna nitka w obszyciu hmmm chyba wolałabym taką samą jak chusta ale to nieważny szczegół

Chustofanka Awatar carolans
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

przepiekny kolor chusty...
    ahhh gdyby moje pieniadze chcialy sie rozmnozyc....
    DOBYTEK Danielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Domyślnie

Obecnie na stanie nie mam żadnej Nati ale miałam pasiaki i króciutko bambusa i uważam, że to cudowne chusty. Ciekawa strasznie jestem nowości, może kiedyś jeszcze w nich ponoszę
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Chustonówka

Dopisuje się kolejna szczęśliwa posiadaczka Nati. Mam standardową Nati w kolorze capri - przepiękne błękity, morski niebieski... coś co lubię i w czym czuję się dobrze.

Na razie to jedna jedyna moja chusta, ale gdyby tak fundusze pozwoliły sprawiłabym sobie jeszcze jakąś Natkę .

Uprawnienia umieszczania postów