Pokaż wyniki od 1 do 20 z 307

Wątek: tylko dla NATIfanek

Mieszany widok

Chustofanka Awatar zirca
    Miejscowość
    Ząbki

Domyślnie

ktoś już kiedyś wieszczył, że rozwój Nati zwiastuje upadek hegemonii didka dopisuje sie do natifilek-mam marsylię, a chciałabym-bambus turkusowy i zielony, perłę style, lnianą morską, żakard jasnozielony i ciemnofioletowy, elastyka foxtrot....
    http://stellagonet.blogspot.com/
    ALEXANDER- 08-10-2008

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

Domyślnie

U mnie to zabrzmi tendencyjnie, bo ja fanką Nati jestem od zawsze, odkąd tylko kupiłam swojego pierwszego Sunseta, jeszcze z tych "starych" grubszych chust. Potem była krótka Savanna, Fale Dunaju (te też ze starych), kółkowa Savanna, Kalahari, Marsylia ... i teraz Perła Style. Natalia poszła do przodu, a ja niestety do tyłu z noszeniem, czyli dzieć mi wyrósł. Nie miałam przyjemności nosić w elastykach, Diamencie, wełenkach i żakardach, ale miałam za to niewątpliwą przyjemność przyglądać się, jak Natalia wypuszcza w świat coraz to nowe, coraz to lepsze chusty. Przyznam się szczerze, że nawet znając Natalię i jej zapał do eksperymentowania nie spodziewałam się tak znakomitych efektów.
    Do tego jako lokalna patriotka wolę kupować dobre polskie chusty. A do takich z pewnością należy Nati. Spokojnie więc mogę nazwać się Natifilką.
    brawa dla Nati!!!
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

Chusteryczka Awatar landa
    Miejscowość
    okolice Tarnowa

Domyślnie

To i ja się dopisuję do Was, zresztą nie od dziś jestem wielbicielką Nati i fanką Natalii
    Mam krótką tkaną Jamajkę i teraz nabyłam jasnofioletowego żakarda. Na inne Natki patrzę z zachwytem, ale póki co się nie kuszę, za to innych kuszę do kupowania
    Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

Chustonoszka Awatar krysiia
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

To i ja z chęcią się dopiszę do klubu Natifanek No i córcię imienniczkę mam, więc już jest nieźle
    Macałam kilka chust, motałam trochę mniej i co mnie bardzo zaskoczyło, to to, że jak już mi się jakaś spodobała, to była to jakaś Nati, ale jak macnęła bambusa to już wiedziałam, że to jest to czego bym chciała. No i wtedy pojawiły się perełki Ponieważ mogę sobie pozwolić tylko na jedną chustę, to zdecydowałam i moja perełka czekam już, bo stanie się prezentem na chrzciny
    Natalia tak trzymaj żeby nasze dzieci też miały w czym nosić i żeby były to szmaty jeszcze wygodniejsze, chociaż wygodniejszych sobie już wyobrazić nie mogę

Chusteryczka Awatar olazola
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

A może zmienić by tytuł tego wątku, taka mała sugestia.
    Oczywiście podpisuję się, mam nati żakardową, wiem upały ona gruba, ale nie ma funduszy na nową cieńszą. NAPRAWDĘ dobra chusta.
    Alicja 12.10.08 : Martyna 01.03.11 : Oleg 28.06.14

Chusteryczka

Domyślnie

ja też jestem fanką Nati, po pierwsze za to, że jest i, że tak prężnie działa! brawo!
    no i osobiście, dlatego, że jak dotąd najlepiej nosiło mi się w żakardzie Nati, kocham tą chustę! zobaczymy co będzie dalej.
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Chustofanka Awatar carolans
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Nati to moja pierwsza wiazanka, jestem NATIFANKA na zawsze
    DOBYTEK Danielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż

Chustofanka Awatar stonesik
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carolans Zobacz posta
    Nati to moja pierwsza wiazanka, jestem NATIFANKA na zawsze

Moja też! I Razem z moim dzieciem bardzo ją kochamy

Chustomanka Awatar tamyk
    Miejscowość
    Mikołów

Domyślnie

Mój mąż jest natifanem Mamy savannę 5,2 kupioną specjalnie pod niego. Lubi nosić i lubi chustę Ja w niej noszę sporadycznie bo jednak za długa. Ale ostatnio pokochała ja cała rodzina od prababci po Idusię Robimy z niej hamak i mała przynajmniej 2 drzemki dziennie w hamaku odbywa Prababcie się cieszą bo mogą bujać, ja się cieszę bo mi się w niej też wygodnie leży
    Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zirca Zobacz posta
    ktoś już kiedyś wieszczył, że rozwój Nati zwiastuje upadek hegemonii didka dopisuje sie do natifilek-mam marsylię, a chciałabym-bambus turkusowy i zielony, perłę style, lnianą morską, żakard jasnozielony i ciemnofioletowy, elastyka foxtrot....
    Ja też mam Nati zakupioną niecałe dwa lata temu i mimo, że już się w niej nie nosimy, nie oddam. A wszystkie nowości chętnie bym wypróbowała. Szczególnie perły mnie ciekawią

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

ja mam bardzo okazyjnie kupioną nati sunset. Że tanio to jej początkowo nie szanowałam - służyła głównie jako domowy kulig (córka na chuście, ja w roli konika). Dopóki się w nią nie zamotałysmy... Cóż - teraz z czystym sumieniem dołączam do Waszego szanownego grona.

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Ja tez jestem zagorzała Nati fanka.
    mam ja od niedawna bo jaies 2 tyg. i to moja pierwsza chusta.

ma super kolorki i ja uwielbiamy - mamy Nati Sunset
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chustofanka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Też się przyłączam. Mam jak na razie tylko jedną chustę -Nati savanna, bardzo ją lubię i życia sobie bez niej nie wyobrażam I marzy mi się ciągle amazonia -tylko funduszy na razie troszkę brak.
    Aa, no i uwielbiam uśmiech Maciusia, kiedy widzi swoją ukochaną chustę
    Jasinek 2.05.2006
    Borsuczek Maciuś 15.03.2009

Chustonoszka

Domyślnie

Też się dołączam do grona chustnatifanek. Mam Perłę, którą uwielbiam. Super nosi dużych i małych. A dziś doszłam do wniosku, że wiąże się prawie tak łatwo jak elastyk. To chyba przez ten lekki poślizg materiału. Na pewno łatwiej rozkłada się poły niż w Hoppku.

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

ja się szykuję na nati ocean, tylko nie wiem cy brać czerwień czy turkus

Chustomanka Awatar sowa_m
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

turkus turkus...chociaż...do ciebie chyba mi bardziej czerwien pasuje
    weź obie, potem jedną sprzedasz, alebo i nie.

eeehhhh...cudnie się mota ta perla, wiecie, konopie to przy niej wysiadają. chyba pójdą na stragan

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brikola Zobacz posta
    ja się szykuję na nati ocean, tylko nie wiem cy brać czerwień czy turkus
    tez mi się wydaje, ze turkus, ale to pewnie przez te twoje konopie. wiec moze dla odmiany czerwień.

ja oglądałam na zywo wszystkie Perły i powiem Wam, ze Polka jest przesliczna. najpierw stawiałam ja na końcu w moimi mini rankingu kolorystycznym ale na zywca jest o niebo ładniejsza niż na zdjęciach!
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Uprawnienia umieszczania postów