ktoś już kiedyś wieszczył, że rozwój Nati zwiastuje upadek hegemonii didkadopisuje sie do natifilek-mam marsylię, a chciałabym-bambus turkusowy i zielony, perłę style, lnianą morską, żakard jasnozielony i ciemnofioletowy, elastyka foxtrot....
![]()
ktoś już kiedyś wieszczył, że rozwój Nati zwiastuje upadek hegemonii didkadopisuje sie do natifilek-mam marsylię, a chciałabym-bambus turkusowy i zielony, perłę style, lnianą morską, żakard jasnozielony i ciemnofioletowy, elastyka foxtrot....
![]()
U mnie to zabrzmi tendencyjnie, bo ja fanką Nati jestem od zawsze, odkąd tylko kupiłam swojego pierwszego Sunseta, jeszcze z tych "starych" grubszych chust. Potem była krótka Savanna, Fale Dunaju (te też ze starych), kółkowa Savanna, Kalahari, Marsylia ... i teraz Perła Style. Natalia poszła do przodu, a ja niestety do tyłu z noszeniem, czyli dzieć mi wyrósł. Nie miałam przyjemności nosić w elastykach, Diamencie, wełenkach i żakardach, ale miałam za to niewątpliwą przyjemność przyglądać się, jak Natalia wypuszcza w świat coraz to nowe, coraz to lepsze chusty. Przyznam się szczerze, że nawet znając Natalię i jej zapał do eksperymentowania nie spodziewałam się tak znakomitych efektów.
Do tego jako lokalna patriotka wolę kupować dobre polskie chusty. A do takich z pewnością należy Nati. Spokojnie więc mogę nazwać się Natifilką.
brawa dla Nati!!!
To i ja się dopisuję do Was, zresztą nie od dziś jestem wielbicielką Nati i fanką Natalii
Mam krótką tkaną Jamajkę i teraz nabyłam jasnofioletowego żakarda. Na inne Natki patrzę z zachwytem, ale póki co się nie kuszę, za to innych kuszę do kupowania![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
To i ja z chęcią się dopiszę do klubu NatifanekNo i córcię imienniczkę mam, więc już jest nieźle
Macałam kilka chust, motałam trochę mniej i co mnie bardzo zaskoczyło, to to, że jak już mi się jakaś spodobała, to była to jakaś Nati, ale jak macnęła bambusato już wiedziałam, że to jest to czego bym chciała. No i wtedy pojawiły się perełki
Ponieważ mogę sobie pozwolić tylko na jedną chustę, to zdecydowałam i moja perełka
czekam już, bo stanie się prezentem na chrzciny
![]()
Natalia tak trzymajżeby nasze dzieci też miały w czym nosić i żeby były to szmaty jeszcze wygodniejsze, chociaż wygodniejszych sobie już wyobrazić nie mogę
![]()
A może zmienić by tytuł tego wątku, taka mała sugestia.
Oczywiście podpisuję się, mam nati żakardową, wiem upały ona gruba, ale nie ma funduszy na nową cieńszą. NAPRAWDĘ dobra chusta.
Alicja 12.10.08 : Martyna 01.03.11 : Oleg 28.06.14
ja też jestem fanką Nati, po pierwsze za to, że jest i, że tak prężnie działa! brawo!
no i osobiście, dlatego, że jak dotąd najlepiej nosiło mi się w żakardzie Nati, kocham tą chustę!zobaczymy co będzie dalej.
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Nati to moja pierwsza wiazanka, jestem NATIFANKA na zawsze![]()
DOBYTEKDanielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż
Mój mąż jest natifanemMamy savannę 5,2 kupioną specjalnie pod niego. Lubi nosić i lubi chustę
Ja w niej noszę sporadycznie bo jednak za długa. Ale ostatnio pokochała ja cała rodzina od prababci po Idusię
Robimy z niej hamak i mała przynajmniej 2 drzemki dziennie w hamaku odbywa
Prababcie się cieszą bo mogą bujać, ja się cieszę bo mi się w niej też wygodnie leży
![]()
Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014
ja mam bardzo okazyjnie kupioną nati sunset. Że tanio to jej początkowo nie szanowałam - służyła głównie jako domowy kulig (córka na chuście, ja w roli konika). Dopóki się w nią nie zamotałysmy... Cóż - teraz z czystym sumieniem dołączam do Waszego szanownego grona.
Ja tez jestem zagorzała Nati fanka.
mam ja od niedawna bo jaies 2 tyg. i to moja pierwsza chusta.
ma super kolorki i ja uwielbiamy - mamy Nati Sunset
Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia
Też się przyłączam. Mam jak na razie tylko jedną chustę -Nati savanna, bardzo ją lubię i życia sobie bez niej nie wyobrażamI marzy mi się ciągle amazonia -tylko funduszy na razie troszkę brak.
Aa, no i uwielbiam uśmiech Maciusia, kiedy widzi swoją ukochaną chustę![]()
Jasinek 2.05.2006
Borsuczek Maciuś 15.03.2009
Też się dołączam do grona chustnatifanek. Mam Perłę, którą uwielbiam. Super nosi dużych i małych. A dziś doszłam do wniosku, że wiąże się prawie tak łatwo jak elastyk. To chyba przez ten lekki poślizg materiału. Na pewno łatwiej rozkłada się poły niż w Hoppku.
ja się szykuję na nati ocean, tylko nie wiem cy brać czerwień czy turkus![]()
turkus turkus...chociaż...do ciebie chyba mi bardziej czerwien pasuje
weź obie, potem jedną sprzedasz, alebo i nie.
eeehhhh...cudnie się mota ta perla, wiecie, konopie to przy niej wysiadają. chyba pójdą na stragan
tez mi się wydaje, ze turkus, ale to pewnie przez te twoje konopie. wiec moze dla odmiany czerwień.
ja oglądałam na zywo wszystkie Perły i powiem Wam, ze Polka jest przesliczna. najpierw stawiałam ja na końcu w moimi mini rankingu kolorystycznym ale na zywca jest o niebo ładniejsza niż na zdjęciach!
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014