Ostatnio edytowane przez hanieczka ; 09-09-2010 o 12:05
Kira 16.02.2007
Alisa 25.09.2009
Doradca rosyjskiego Stowarzyszenia doradców noszenia w chustach, 02.2008
Doradca po szkoleniu Akademii Noszenia Dzieci, 11.2010
chusty Natibaby, LennyLamb w Rosji
Natalia - dzięki za podpowiedź
Chyba jednak zdecyduję się na niebieskie elfy, ale jeszcze muszę trochę pomyśleć
Natalia - czy można liczyć na chusty z wełną na jesień?
Hanieczka, to się nazywa podróż.![]()
hanieczka - dzięki za zdjęcia - boskie!!! i jaki elegancki hamaczek z chustyno i maleństwo piękne
![]()
Natalia
sharkah,![]()
Ostatnio edytowane przez hanieczka ; 09-09-2010 o 12:07
Kira 16.02.2007
Alisa 25.09.2009
ciekawam tego bambusa i to bardzowidziałam zdjęcia na fb avocado i amazonii
oj pomacałabym bambus,pomacałabym...
Ostatnio edytowane przez dorcik81 ; 09-09-2010 o 13:27 Powód: literówka ofkors
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
tak, Natalia pisała o tym tutaj http://forum.chusty.info/forum/showt...hlight=avokado
Kira 16.02.2007
Alisa 25.09.2009
powiedzcie mi która NATI będzie najlepsza do nauki wiązania i która sie w miarę szybko łamiezwykła bawelna - pasy czy z jakims dodatkiem??
ja od nowości miałam tylko diament z bambusem- szybko się łamie i dla mnie była ok do nauki wiązania- to jest moja pierwsza chusta
jakby co - wsadziłam nasze zdjęcia w avocado w "chusty zielone"
i gdyby Ktoś chciała pomacać, to w Wwie służę![]()
Wczoraj dotarła do mnie Amazoniateraz tylko czekamy na chusciocha
mam nadzieję, że nam podpasuje
![]()
i ja się dopiszeNa razie chusty mamy cztery, trzy z nich to Nati: grecja bawełniana, grecja z wełna i najnowszy nabytek czyli japan z lnem. Miałam też miasteczko z kaszmirem i macałam avocado z bambusem czyli nie tak znów wiele
Niczego nowego nie napisze, ale moim zdaniem natki są świetne, i jakość i wzory. Jako niezbyt zorientowana jeszcze w temacie proszę Was o info, jaka jeszcze chustę powinnam wybrać na lato, a jaka oprócz tego mojego lnu będzie najlepiej dźwigala 15kg żywej wagi, bo i starszą czasem sobie życzy zazdrośnica
do mamy. A takie avocado z bambusem to do ilu kg polecacie? Mam nadzieję, ze pisze w dobrym wątku, w końcu o natkach
![]()
dziewczyny, czy to jest Nati????????? http://www.marqs.com.pl/pokaz_produk...&id_produkt=48 dlaczego takie tanie?????
ja to się takich wielkich promocji zawsze boję, że albo podróba, albo, że "wypadło" z ciężarówkiAle zdjęcia ze strony Nati mają...
a w ogóle to ja się tu jeszcze nie dopisywałamTeż mam Natki. Dwie
Jedna Amazonia a druga nie pamiętam - pomarańczowe paski w każdym razie. Baaaardzo mi się dobrze nosi
![]()