A jaki splot maja te bambusiki ?
taki jersey ( jodelki) czy tez skosnokrzyzowy ? i te inne nati, jakie maja sploty? ktos moglby zdjecie takie z bardzo bliska podeslac?
Tak o tej. Mi sie podoba, to moje ulubione zestawienie kolorowtylko zastanawiam sie z jakiego jest materialu? 100% bawelny? eee juz widze, z lnem. Hmmm i kolejna chusta dopisana do listy :/ a chcialam tylko perle z bambusem :/
I jeszcze jedno pytanko. Ma ktoras z Was perle z bambusem i lnem?
Natki coraz piękniejsze, szkoda, zę mój rozbójnik już wyrasta z noszenia.. już nie planuję chustowych zakupów, ale 3 dziecko mam w planach, więc myślę, ze wtedy bankowo jakąś piękną natkę sobie sprawię
ot-Jaśnie Pani, ma piękny avatar i suwaczki!!!(chodzi mi o fotki w nich)
Ostatnio edytowane przez qqrq5 ; 15-02-2010 o 20:50
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
ja sie przyznam ze zerowa fanka Nati ze mnie byla poki nie dostalam nati japan z lnem... no cudo!
teraz czekam na motylki!
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
mnie sie pasiaki podobają kocham mój ocea z jedwabiem ale nie za wzór tylko za łatwosc motania -jestem fanką konkursu-wzór z motylem fajny tylko ten duży motyl taki bardziej ćma iż motyl i nie moje kolory ale czerń i srebri w jedwabiu lbo kaszmirku -pomysł bomba
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Natifanki powiedzcie mi cos o Nati Ocean, zachciało mi sie niebieskiej chusty. Uniesie 16kg czysta bawelna albo len???
mam lniane indio i jakos sie nie dogadujemy, a moze jedwab hmmm
[*] i
Czesc, ja czekam na drugiego dzidzia, ma sie urodzzic na poczatku czerwca. A moj starsy jest z pazdziernika 2009. Nie nosilam Kacperka w uscie, bo na ime i takie tam. Teraz chcialabym kupic chuste. No bo malenstwo mysle sobie w chuscie a starsze w wozku, dobrze mysle? Ale nie wiem jaka, chcialabym nati, duzo dobrego o nich czytalam i polskie... ale jaka na lato zeby sie nie zgrzac, no i zeby moc noworodka nosic. A czy kupic kolkowa i wiazana, ze na szybkie wypady do sklepu kolkowa, jest sens? mozecie mi pomoc i doradic? Przepraszam ze bez polskich pisze ale mlody mi cos poprzestawial i jeszcze nie wiem co![]()
Jeśli myślisz o natce to polecam dla noworodka diament z bambusem - sama z niej korzystałam, moim zdaniem doskonała na lato, delikatna i mięciutka od samego początku, na maluszku nie ma problemów z nauką wiązania. Fajne są też perły z bambusem, ale one w zależności od koloru mają trochę różną grubość, i są też trochę jakby cieplejsze... Natalia polecała też kiedyś oceany, ale ja nigdy nie miałam z nimi styczności, więc się nie wypowiem w tej kwestii. Wg mnie, cokolwiek wybierzesz, jeśli będzie Ci sie podobało kolorystycznie i będziesz chciała się motać, będzie wspaniałeWiele dziewczyn na tym forum mówi, że nie odda swojej pierwszej chusty
![]()
Kółkowa niekoniecznie... Chyba że nauczysz się dziecko nosić w kołysce, ale wiem, że różnie bywa i wiele dzieci nie lubi tego noszenia... Kółkowa moim zdaniem lepiej się sprawdza jak już dziecko sobie siedzi i wtedy wrzucasz je na chwilkę na bioderkoa takiego malucha z pewnością pokochasz nosić w kieszonce (to jest najwspanialsze uczucie jakiego można doświadczyć - mówię to ja, która zanim urodziła dzieci była święcie przekonana, że noszenie "psuje"
)
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
ja od nati mam tylko ocean -z jedwabiem -wzorek tak sobie mi sie nie podoba ale jest mięciutka fajnie sie mota malutki węzełek w domu teraz mam upał -albo mega zimno-piec nam szwankuje a jak jest upał to ocean z jedwabiem sie super wprawdza choć jeśli bym miała kupić jedną jedyną pierwsza chuste to wzieła bym bawełne bo bardziej uniwersalna niewiem jak bambusy i diamentowe sploty nosza dzic=dzie cięższą a przecież twój starszak też może chceć do chusty- moje cura jest z pazdziernika2009 a jessli kupisz teraz to możecie i kacperka ponosic już teraz a potem mieć chuste na 2 istotki albo 2 chusty mama jedno a tadt?dziadek ? babacia? ciocia? czy kto sie zgłosi na ochotnika drugie
a bawełenki też sa mięciutkie-dobrze mówię dziewczyny czy cuś pokręciłamn
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
A ja to mam dopiero problem
Bo chce:
-Nati perle z bambusem - musze miec koniecznie!
-Nati japan z lnem - tez musze miec koniecznie!
-Nati motyle - o boziu-oszalalam jak ja zobaczylam!
-no i na koniec oszalalam dla perly no-cotton len z bambusem turkusowej
Tylko skad kase, skad kase, skad kase![]()
Dzięki dziewczyny. A jeszcze jedno pytanko właśnie, bo ja ostatnio oglądałam właśnie tego bambusa z diamentem i czy w niej można nosić starszaki? Bo nie pomyślałam, że rzeczywiście mój starszak może chcieć do usty. Tylko teraz z brzuszkiem to ja go cyba nosić nie będęMyślałam, że kupno usty to takie hop siup, a tu się okazuje, że to nie takie proste. Ni chciałabym się zrazić tylko dlatego, że złą wybrałam. No najbardziej mi zależy na kupnie takiej na lato, ale jak młodszy też będzie chciał to pewnie i drugą się kjupi. Z tym, że mój mąż jest dość postawny, że tak napisze, więc dla niego trzeba by dłuższą chuste - o ile sie przekona
Czyli albo ten bambus albo ocean z lnem. ok, to podpatruje i pewnie będę do was zaglądała teraz częściej
![]()
Nie z lnem a jedwabiemNo ciężki wybór, ciężki.
Ja w diamencie nosiłam też starszego - trudniej go wtedy dociągnąć i wydaje mi się, że trochę osiada... Ale to były moje początki i wtedy trudno mi było w ogóle dobrze chustę zawiązaćPotem motało mi się super. A może motyle z jedwabiem? Jedwab milutki, w sam raz na lato i podobno doskonale nosi
Cóż nie miałam jeszcze możliwości jedwabnych motyli zakosztować, ale tak sobie pomyślałam
![]()
Siaś 07.2007 Ninia 04.2009 i Lolek 12.2010
Kozdy cłek fce mieć swój rozum. Kóniec kóńcym telo rozumów, kielo ludzi. A godajóm, ze rozum jest jedyn! Jakoz jedyn, kie kozdy hebluje po swojemu.
Kupiłam czerwonego bambusikai kółkową, nawet udało mi się męża namówić
no ale ciężarnej się nie odmawia nie
Toczekam, a potem ćwicze![]()
pomooocyy. Poszukuję chusty letniej dłuuugiej ale i mocnej, oglądałam NATI ale którą wybrać ? czy zwykła nati jest ok ? totalnie zdezorientowana jestem![]()
wg mnie kazda Natka nadaje sie na lato, ja nawet osilam w Greckiej, a ona puchata![]()
[*] i
a czy zwykła natka to dobra chusta ? bo tu wymieniacie tyle nazw i rodzajów a ja zdecydowaby lajkonik
teraz mam rapalu i jest oki (wqrza mnie tylko kieszonka, która powoduje że chusta na końcu grubaśna jest i trudno zawiązać ) tal czy siak chcę też kolejną właśnie NATI![]()