Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 35678910111213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 260 z 307

Wątek: tylko dla NATIfanek

Chustodinozaur Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ovejablanca Zobacz posta
    o! dziękuję za informację, nie miałam o tym pojęcia...
    po pierwszym noszeniu wraca do normalnych wymiarów
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qqrq5 Zobacz posta
    po pierwszym noszeniu wraca do normalnych wymiarów
    hahaha, to ja już nie wiem jaki rozmiar kupić, ona się tak kurczy po każdym praniu? czy jak?

Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Dziewczyny, kupiłam w końcu po okazyjnej cenie miasteczko z kaszmirem i...jestem zachwycona! Początkowo nie byłam w ogóle przekonana do wzoru, ale kolor (brąz + czekoladowy), domieszka kaszmiru i cena skutecznie mnie przekonały.
    I tak: chusta po pierwszym praniu mięciusia, moim zdaniem (totalnego laika) ładnie, grubo tkana. Dociąga się o niebo łatwiej niż ocean z lnem, nie osiada, nie trzeba dociągać w trakciem jest jakby trochę śliska, odrobinę i...duuuużżżo urody zyskuje po zamotaniu. Jestem oczarowana
    I tym sposobem wyrosła nowa NATIfanka
    Ostatnio edytowane przez ovejablanca ; 20-06-2010 o 23:31 Powód: dopisek

Chustofanka Awatar ewullah
    Miejscowość
    Kotlina Kłodzka

Domyślnie

a ja się skusiłam na drugą nati (pierwsza będzie ciachnięta na kółkową). to miasteczko z lnem i też jestem zachwycona. kolory takie jak u ovejablanca. super nosi. druga nati i chyba już tak zostanie
    Wojtuś 23.08.2005
    Kacperek 21.10.2009

Chustomanka Awatar eweknap
    Miejscowość
    Zubrzyca

Domyślnie

Może mi coś doradzicie

Co będzie lepsze jako materiał na kółkową : Nati Sweet Palace czy Standardowa chusta Nati? Co się lepiej dociąga?

20.12.13 [*]

Moja Artystyczna Galeria
    https://www.facebook.com/pages/Biżut...9101489148430/

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

eweknap nie powiem nic o Nati Sweet Palace, ale miałam w reku i w uzyciu kółkową pasiaki nati - cud miód, jak to sie dociągało... malina.. ehhh gdyby nie te pasiaki i ramie...
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

nabyłam białe lefy z lnem - no jednym słowem obrusik! Nawet wzór ma podobny jak obrus jaki ostatnio dała mi moja mama
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustonoszka Awatar Kolka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dziewczyny, wcisnę się w wątek, żeby nie tworzyć nowego, a rzecz dotyczy pasiaków nati.
    Przymierzam się mianowice do kupna i chciałam coś energetycznego. Wybór padł na sunset i tu pojawia się moje pytanie do posiadaczek. Chodzi o to, ze na stronie nati ten najjaśniejszy pasek wydaje się być beżowy, a na innych zdjęciach, jakie znalazłam, raczej taki brzoskwiniowy i tak się zastanawiam, czy przypadkiem ta chusta nie wpada w jakieś róże...? (tego bym nie chciała, bo dla chłopaka nie lubię różowego). Alternatywą jest savanna, (ale trochę mi się mdła wydaje) albo toskania... Trzech nie kupię (przynajmniej na razie )
    Poradźcie, dobry bedzie sunset dla małego mężczyzny, czy ona raczej dziewczęca?
    Ostatnio edytowane przez Kolka ; 12-07-2010 o 21:47 Powód: pozjadane literki

Chusteryczka Awatar mgosia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Jak dla mnie sunset to jedna z ładniejszych pasiaków Nati...
    czy jest beżowa nie wiem... różowa na pewno nie

Tak dla informacji moje zdjęcie w sunset... (jeden z pierwszych plecaków ) tu akurat wyszła bardziej pomarańczowo

a tu czerwono...

przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
    Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)

mój blog

sylwik
    Guest

Domyślnie

Hm..... nigdy bym nie pomyslala, ze zostane natifanka, ale planuje wyprzedaz moich chust i chyba tylko nati zostana z nami.....
    Pierwsza byla japan z kaszmirem ruda. Nawet mi sie szczegolnie nie podobala, ale kupilam ja z ciekawosci, bo bardzo tanio ja Hanti sprzedawala. Chusta okazala sie genialna. Niesamowicie miekka, nosna, i w ogole. Nosze Krzysia glownie w prostym plecaku i to bedzie jedyna dluga, jaka sobie zostawie.
    Mam jeszcze 3,7 motylkow brazowo trkusowych. Motylki tez mnie nie zachwycaly. Myslalam ze sprobuje, rowniez okazyjnie na bazarku nabylam, ze ta brazowa strone zdzierze jakos. I okazalo sie ze chsta mnie zachwycila wygladem tej turksowej strony, ktora niesamowicie sie mieni.
    Dzis przyszly do mnie kremowe dmuchawce. Mam mieszane uczucia. Nie wiem jeszcze czy sie polubimy, ale faktura materialu jest poprostu niepowtarzalna, jest bardzo gruba, puchata. Ta strona bambusowa kojarzy mi sie troche z frotte.

Chustonoszka Awatar Kolka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

mgosia dzięki za zdjęcia - przekonały mnie

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Pytam u źródła - czy grecja wełniana jest/była tylko w czerwieni i brązie? Czy był tez fiolet i zieleń lub inne kolory nawet na zasadzie limitów?

Chustonoszka Awatar hanieczka
    Miejscowość
    Rosja, Moskwa/ Warszawa

Domyślnie

tylko czerwona jasna i brązowa jasna
    Kira 16.02.2007
    Alisa 25.09.2009
    Doradca rosyjskiego Stowarzyszenia doradców noszenia w chustach, 02.2008
    Doradca po szkoleniu Akademii Noszenia Dzieci, 11.2010

chusty Natibaby, LennyLamb w Rosji

Miejscowość
    Opole

Domyślnie

A od kiedy w sprzedaży są chusty morze?? pierwsze widzę, przez przypadek trafiłam. widziałyście dziewczyny?

http://www.sling.com.pl/sklep/?p=p_1...e=chusta-morze

Chustonoszka Awatar hanieczka
    Miejscowość
    Rosja, Moskwa/ Warszawa

Domyślnie

od kilku dni
    Kira 16.02.2007
    Alisa 25.09.2009
    Doradca rosyjskiego Stowarzyszenia doradców noszenia w chustach, 02.2008
    Doradca po szkoleniu Akademii Noszenia Dzieci, 11.2010

chusty Natibaby, LennyLamb w Rosji

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

a widziałyscie nowy pasiaczek Avocado? myslałam,że nic nie przebije zieleni Amazonii a tu prosze jaka miła niespodzianka
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chusteryczka Awatar Leika
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Avocado nieźle się prezentuje, dla wielbicieli zieleni

Morze to ciekawy wzór - sam wygląd chusty nie bardzo przypadł mi do gustu, ale na modelkach wygląda fajnie )
    Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)

http://moje-dzieciaki.blogspot.com/

We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
    With our thoughts we make the world.
    Buddha

Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Ja czekam na jakąś jesienno/zimową wełenkę nati...pasiatą...ciekawe czy będzie? Noszę ostatnio w pasiaku różowym z wełną, użyczonym mi przez franciszke (DZIĘKUJĘ!!!) i nie mogę wyjść z podziwu! Dziewczyny, to najlepsza chusta z jaką miałam do czynienia. A już mi się udało w kilku ponosić...CUDOWNA!

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Ja też chyba zostanę Natifanką - moja pierwsza chusta to Fale Dunaju i ją uwielbiam, chociaż kupiłam sobie maxi i jest dla mnie sporo za długa...

Teraz chciałabym kupić Elfy, tylko nie wiem jeszcze czy białe z lnem czy niebieskie z bawełną - chusta ma posłużyć na chrzest i ma być na inne okazje "podobnego typu".

No i mam problem, bo białe wyglądają jak to określiła Winoroślinka jak "obrus" i chyba trochę mało wyraziste są, ale za to ten lekki połysk

A niebieską chustę z kolei już mam... Jak wygląda ta "biała" strona niebieskich - ma któraś z Was może real foto?

Doradźcie mi też proszę z rozmiarem przy tych Elfowych chustach, bo Natki są zwykle nieco dłuższe, ale te mieszanki się zbiegają w praniu? Teraz mam maxi, majta mi się do połowy łydek i ciężko się wiąże węzeł, bo trzeba dużo przeciągać... Teraz noszę rozmiar chyba 42 i zwykle wiążę kieszonkę i czasem 2x, a to chustożerne wiązania - myślę bezpiecznie o kupieniu 4,6m, ale może 4,2m by wystarczyło?

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sharkah Zobacz posta
    Ja też chyba zostanę Natifanką - moja pierwsza chusta to Fale Dunaju i ją uwielbiam, chociaż kupiłam sobie maxi i jest dla mnie sporo za długa...

Teraz chciałabym kupić Elfy, tylko nie wiem jeszcze czy białe z lnem czy niebieskie z bawełną - chusta ma posłużyć na chrzest i ma być na inne okazje "podobnego typu".

No i mam problem, bo białe wyglądają jak to określiła Winoroślinka jak "obrus" i chyba trochę mało wyraziste są, ale za to ten lekki połysk

A niebieską chustę z kolei już mam... Jak wygląda ta "biała" strona niebieskich - ma któraś z Was może real foto?

Doradźcie mi też proszę z rozmiarem przy tych Elfowych chustach, bo Natki są zwykle nieco dłuższe, ale te mieszanki się zbiegają w praniu? Teraz mam maxi, majta mi się do połowy łydek i ciężko się wiąże węzeł, bo trzeba dużo przeciągać... Teraz noszę rozmiar chyba 42 i zwykle wiążę kieszonkę i czasem 2x, a to chustożerne wiązania - myślę bezpiecznie o kupieniu 4,6m, ale może 4,2m by wystarczyło?
    Białą część chust niebieskich będzie widać na zdjęciu na stronie: http://natibaby.pl/sklep/?p=products...eski,-3.7-m%29 na pierwszym zdjęciu. Poprzez klikanie na fotki, można je sobie powiększyć. Elfy się dosyć zbiegają, ale są cięte jako odpowiednio dłuższe chusty, więc po praniu powinny być takie jak opisany rozmiar. Biała strona jest połyskująca, niebieska mniej. Moim zdaniem 4,6 będzie chyba bezpieczniejsze.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Uprawnienia umieszczania postów