Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Jakie ubranie pod chustę - chrzest

Chustofanka Awatar Goswiek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie Jakie ubranie pod chustę - chrzest

Planuję nieść Majeczkę do chrztu w chuście kółkowej. To będzie koniec września i zastanawiam się jak się ubrać, aby było elegancko, niezbyt gorąco i żeby się nie pogniotło.
    Mam kostiumik z chrztu Madzi, ale obawiam się, że po wyjęciu Mai z chusty będę nieelegancko wygnieciona.
    Jak wy się ubrałyście? Jakieś pomysły?
    No i może propozycje sklepów on-line, bo na tę chwilę po sklepach nie dam rady jeździć, help

Chustofanka Awatar kasku
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

hej ja moja zuze szescioiesieczna chrzcilam jakis tydzien temu bylo cieplo ale w kosciele nie za bardzo, ubralam ja w body, i bawelniana taka płócienkową sukienke i spodenki i w poucha zachustowalam, troche sie wygniotla ale w lnianej/ bawelnianej sukience to nie duzy feler.
    we wrzesniu jjak bedzie chlodno to mozesz rajstopki zalozyc i cieple body a na to sukienke
    ile twoje dziecie bedzie mialo we wrzesniu i na ile cm potrzebujesz sukienke?

Chustofanka Awatar Goswiek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Maja będzie miała 4,5 miesiąca, ale dla niej już mam zaplanowany strój, zresztą polecany przez dziewczyny tutaj

Szukam dla siebie Jak się ubrałaś pod chustę?

Chustomanka Awatar sowa_m
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

ale goswiek potrzebuje na siebie ciucha chyba...
    bluzkę z gatty kup bialą plus spodnie w kant. i tyle. nie ugnieciesz, będzie elegancko.

Uprawnienia umieszczania postów