Mój Kochany Mąż kupił mi chustę!! Kupił mi elipsy jedwabno-kaszmirowe!!!!!!!!!!!!! KOCHANIE DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!![]()
Mój Kochany Mąż kupił mi chustę!! Kupił mi elipsy jedwabno-kaszmirowe!!!!!!!!!!!!! KOCHANIE DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!![]()
Poklony dla meza.
wypomnę Ci jak tylko kiedyś spróbujesz na swego Ideała narzekać!Biedak pewnie miał dosyć Twej bezsenności
! Doczekać się nie mogę jak sobie ich dotknę ale tak tylko jednym paluszkiem, bo to wszak delikates a nie szmata
!
Ignaś ur. 26.06.2007 i Tymuś ur. 30.03. 2009
A mój mi powiedział, że on się nie zna i mi nie kupi... A nosić to chce...
Gratuluję męża...i chusty!
![]()
Nasz skarb! Jagódka.
Karolka! Nie zamierzam na Niego narzekać! Toż to ideał, mój![]()
Gratulacje!!!Fajny ten Twój Mąż, a może innych by mężów tu podszkolił?![]()
szacun i czapki z głów!
Warto takiego męża chwalić!![]()
Piotruś, 29.10.2007r
"bezdotykowa to jest myjnia samochodowa a nie rodzicielstwo"
http://ogrodek.fotolog.pl/
szkolenie zbiorowe? Super, zaproponuję Mu ranoMożecie zaczynać tworzyć listę
![]()
Mój też kupuje prawie na każdym wyjeździe służbowym,ale wcześniej omawiamy co to ma być.Ale i tak się cieszę!
Gratulacje dla męża.Można?Można!
to ci niespodzianka, mój też jest kochany, ale pewnie by nie podjął się kupna, wiedząc jaka jestem wybredna![]()
fajnie![]()
MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH
Doradca Noszenia ClauWi®
Mój mi kupuje ciuchy i bieliznę, ale na chustę by nie wydałmad
Chociaż nosi
(dziecko w chuście, rzecz jasna, a nie moją bieliznę)
To znaczy jak? Tak sam? poszedł i kupił? Tudzież przez net? A Ty nic nie wiedziałaś i była niespodzianka? Eeee....niemożliwe![]()
Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012
Ja na razie jestem na etapie kuszenia Mojego M. na motanie. I muszę się pochwalić , że jak dzisiaj wróciliśmy z Kubusiem ze spaceru , to stwierdził:
-Ale mu fajnie w tej chuście i w dodatku wcale nie płacze. Ja też muszę spróbować ponosić. Wiesz , tak z czystej ciekawości....
Ta..... na pewno z ciekawości![]()
Ale Ci fajnieMój nosi, ale chust nie kupuje. Może ustawimy sobie kolejkę do Twojego męża jak do chusty
![]()
Idusia grudzień 2008, Jasinek luty 2011, Lelo kwiecień 2014
szacun dla Małżona!!! ja swojemu wytłumaczyłam że to jest tak, jakbym sobie i Alowi kupiła ubranie i to nie do zdarcia![]()
Gratuluje takiego meza, niech sie dobrze nosi w nowym nabytku, sliczna chusta!