ja też zwróciłam uwagę na trzewiki![]()
ja też zwróciłam uwagę na trzewiki![]()
Że sie moje trzewiki podobają???:
Cóż, trudno ich nie zauważyć.... Pani w sklepie powiedziała, ze nie schodzą, bo sie ludzie boja je kupić. Wygladają troche jak buty klowna...
Ale są wygodne niesamowicie i lekkie i skórzane
firma sie LANQIER nazywa![]()
No mnie chusta mniej zachwyca niż sama sylvettaJa zwróciłam uwagę na płaszczyk i chustke na szyi
![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
cudnie wyglądacie w tych kolorkach!
śliczna ta chusta - właścicielka i maluszek także![]()
BUTY, wow!!!
chusta też ładna![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Wskutek zainteresowania jakie wzbudziły me BUTY- oto wyjaśniam - Normalne , w POlszy kupione, na spacerze z Blanką zamotaną w Babylonie fruit bkoktail. Jak powiedziałm, ze poprosze te buty, to sprzedawczyni tylko niesmiało zauważyła: Pani lubi kolory....
Kosztowały 199zł. Firma LANQIER - przed chwila próbowałam znależć je w necie , ale nie ma.....
Sylwia.. ja ogólnie mało odważna jestem ale takie buty to bym kupiła bez wahania... cudne...
wow, jak zawsze pięknie wyglądasz, uwielbiam taką pełnię kolorów, a buty - ja też takie chcę!
hmmmm....zapewniam , ze zdjęcia przedstawiaja tę samą chustę.
Kolor zdecydowanie bardziej taki jak na zdjęciu drugim![]()