Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: pierwsza chusta

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

o pasiaku juz bylo, to teraz ja troszke o perelce
    jest mniej "delikatna" od diamentu, bardziej miesista i nieco grubsza za to rownie miekka i dodatkowo lekko lejaca.
    bardzo fajnie nosi (mam raptem 16kg do dzwigania ) dla mnie porownywalnie lub lepiej od pasiaka (bardziej miekko sie na ramionach rozklada) ale ja dawno w pasiakach nie nosilam...
    szara nie sadze zeby byla zbyt wymagajaca w praniu
    powinna sie sprawdzic i jako kocyk i jako zaslonka i jako hamak
    generalnie to pierwsza chusta od luuuzszego czasu, ktora chodze i dotykam, bo jest tak mieciutka

DB PBC

Chustomanka Awatar tonieja
    Miejscowość
    Wawa

Domyślnie

Zaciągnęłam wczoraj perełkę pierścionkiem
    Moim zdaniem nie będzie brudziła się bardziej od tkanej. Wydaje mi się ze przez to że jest śliska to brud tak do niej nie przystaje. Tkana jest chusta uniwersalna, miałam okazję raz się na chwilę zamotać, było to tak bajecznie proste że aż sie zdziwiłam. Moim zdaniem nośność jest bardzo dobra.
    Perełka jest wyjątkowa, elegancka, "delikatna" ale bardzo wytrzymała. jednak motanie jej kosztuje mnie trochę trudu, niewiele ale jednak.

Proponuję zacząć od klasyka żeby można było sobie potem podnosić poprzeczkę, ale generalnie weź tą która bardziej ci odpowiada wizualnie

Chustonówka

Domyślnie

witam,

dziekuje za rade. zdecydowalem sie na klasika - czyli tkana. jak zalapie bakcyla to nastepny bedzie bambus
    jeszcze raz dzieki.

Uprawnienia umieszczania postów