Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Jaka chusta dla dwuipółletniego?

Chustonówka

Domyślnie Jaka chusta dla dwuipółletniego?

Chłopczyk jeszcze nie chodzi samodzielnie, ale będzie, bo rehabilitacja trwa. Bardzo lubi, żeby go nosić, a kręgosłup mamy się buntuje. W różnych sytuacjach nieść go po prostu trzeba, np. po schodach z drugiego piętra. Zresztą same wiecie. Jaki rozmiar chusty radzicie? jak nosić, tj. jakie wiązania? Mama 165, r. 38. Podpowiedzcie, bo to moja siostra i chciałabym pomóc.

Chusteryczka Awatar kobra
    Miejscowość
    Chicago

Domyślnie

lana pewnie by sie nadala,pawie tez, a rozmiar zalezy od wiazania, do prostego plecaka 3 by styknela przy takich wymiarach mamy

Nie piszesz czy Twoja siostra nosila w chustach, jesli nie to moze latwiej bedzie jej w jakims nosidle zaczynac, u nas bardzo sprawdzilo sie AMC, nawet moj maz, chustowa lamaga, potrafi je obsluzyc
    Nothing you become will disappoint me;
    I have no preconception that I'd like to see you be or do.
    I have no desire to foresee you, only to discover you.
    You cannot disappoint me.

Aska - mama Kajetana (19.10.2007)

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

Domyślnie

jesli nie nosiła Mama w chustach to może nosidło ergonomiczne na wymiar?
    bo na plecach bedzie jej wygodniej przecież.
    a jeśli nosiła - to każda chusta w rozmiarze standardowym starczy.
    trzymam kciuki!
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

Trudno tak przez sieć doradzic
    u niektórych dzieci, które wymagają rehabilitacji świetnie sprawdzają się chusty wiazane u innych Nosidla a innym wystarcza mei tak na przykład
    myśle ze warto by było skontaktować się ze specjalista Skad jest twoja siostra? Może uda się jakoś znaleźć kogoś kto by jej fachowości doradzil?

Chustonówka

Domyślnie

Nie mam przekonania do MT. Chusta wydaje się też bliższa mamie. Nie wiem, czy mój siostrzeniec zaakceptuje noszenie na plecach. Ma zespół downa i zmiany nie są łatwe do zaakceptowania. Mama ma przekonanie do chusty, dotąd nie kupiła, bo od kogoś słyszała, że to 700 zł! Teraz już wie, ze nie. Rehabilitantka już dawno wypowiedziała się negat o nosidłach, w których zwisają nogi. Aga, moja rodzina jest z Grudziądza - znajdzie się tam ktoś? Trochę chaotycznie napisałam o wszystkim od razu.

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

a ktoś w grudziądzu jest albo będzie za chwilę napiszę ci PW - oprócz tego znam fizjoterapeutkę w Bydgoszczy kompletnie pro chustową i na chustach sie znającą. dam znac na PW.

Chustonówka

Domyślnie

Napisałam na PW. Dzięki!

Uprawnienia umieszczania postów