Pokaż wyniki od 1 do 20 z 357

Wątek: Macie wózki?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar covu
    Miejscowość
    bujam w obłokach ;)

Domyślnie

ja mam wózki, 3 sztuki. Jedna na stałę u teściowej, jedna w bagażniku, jedna na klatce... wszystkie zakurzone, bo ja ich nie używam

na lato planuję kupić podwójną przyczepkę rowerową - najchętniej Croozera, wtedy wszystkie wózki sprzedam - może ktoś ma do sprzedania w dobrym stanie Croozera dla dwójki?
    Kangurkowo
    Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia

Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

Chusteryczka Awatar reginleif
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Przy pierwszym miałam. Nawet nie pamiętam jak się nazywał. Użyliśmy go może kilka razy. Miałam tez inne graty np. łóżeczko, wanienkę, nie za bardzo się sprawdziły. No, może za wyjątkiem wanienki - mieści się do niej cały wsad z pralki więc nie muszę po kilka razy kursować z praniem
    Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
    Moja dłubanina

Chusteryczka
    Miejscowość
    Böblingen

Domyślnie

synu ostatnio stwierdził (jeszcze za czasów mrozów silnych) że on będzie pchał i młoda koniecznie do wózka ma iść... po 5 minutach pchania mu się odwidziało... a potem wymyślał trasy - po schodach ło matkoooo... jak dobrze, że są też inne drogi i nie musiałam wnosić (a siłą persfazji wybiłam młodemu chodzenie po schodach z wózkiem )
    potem jeszcze raz wzięłam, żeby młodą tylko z auta przerzucić i nie budzić i na spacer się wybrać... młoda się obudziła, wózek błotem wybrudził, a więc i podłoga do sprzątnięcia
    słabo mi się podobało...
    http://kachaskowo.blogspot.com
    a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
    bociany dzieci nie noszą, ja tak (zapożyczone z nosime.sk)

Uprawnienia umieszczania postów