Wózek jest i spełnia ważną rolę, Lena na spacerze tylko w nim potrafi ładnie długo spaćw chuście też oczywiście zasypia, ale śpi o wiele krócej.
Wózek jest i spełnia ważną rolę, Lena na spacerze tylko w nim potrafi ładnie długo spaćw chuście też oczywiście zasypia, ale śpi o wiele krócej.
Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12
Co prawda dopiero zaczynam przygodę z chustą, ale już wiem, że bez wózka się nie obędzie. W chuście Lemur śpi pięknie, ale momentalnie po rozpakowaniu oczy jak 5 złoty i nie ma mowy o jakiś zajęciach w domu... A po spacerze w wózku nawet dośpi stojąc na ganku.
A poza tym nie tylko ja chodzę na spacery i nie wyobrażam sobie mojej teściowej zachustowanej![]()
mamy... spacerówka czeka aż Asioł większa będzie i z nóg będzie chciała korzystać (choć przypuszczam, że szmata i tak w koszyku leżeć będzie), reszta elementów na szafie stoi, fotelik użyty kilka razy (bo my niezmotoryzowani jesteśmy, a godnola raz w mieszkaniu i raz na zewnątrz użyta (ot tak, na próbę
)
PS. Jestem na półmetku![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
mamy spacerówkę, ale używana prawie wylącznie koło domu, na zakupach, czy na dalsze wyprawy sprawdza się jednak noszenie![]()