Pokaż wyniki od 1 do 20 z 357

Wątek: Macie wózki?

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

My mamy dwa wózki ale od kiedy mamy chustę stoją nieużywane, pewnie parasolka przyda się jak Mati zacznie chodzić, na razie nie czuję potrzeby wózka.
    Na spacery chodzimy w chuście, jak jedziemy na zakupy to i tak Mati budzi się z chwilą wyłączenia przeze mnie silnika samochodu, wiec biorę go do chusty.
    Ostatnio rozważam zostawienie go z nianią, ale przyznam że myślałam o niani chustowej, ale może nie ma takowych - nie wiem, jeszcze nie zaczęłam szukać.

Chustomanka Awatar zewelinal
    Miejscowość
    Lubuskie

Domyślnie

mamy i używamy i sobie nawet chwalimy, chociaz jak ktoś wcześniej napisał jak w chuście jest córka to potem zajmuje się sama sobą a tak to mama i mama

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

My mamy i używamy. Właściwie to chyba nie mogłabym funkcjonować bez Mały śpi tylko na spacerach i tu chusta króluje, ale jak chcę coć w domu zrobić to się balkonujem i tu bez wózka byłaby bieda.

Chustomanka Awatar wrotka
    Miejscowość
    K-Koźle

Domyślnie

my mamy wózek, 3 w 1. Gondola dawno nie używana, z resztą Kinia już się w niej nie mieści, Na spacerówkę za szybko, bo nasza córa jeszcze nie siedzi używamy fotelika, zwłaszcza jak jedziemy na większe zakupy do dużych sklepów, wtedy przydaje się też koszyk na zakupy ale na spacery czy na mniejsze wyjścia w celach różnych, to tylko w chuście. Zwłaszcza jak przychodzi mi jechać autobusem Kinga w wózku krzyczała na cały autobus, a z chusty patrzy przez okno więc da się jechać

Chustofanka Awatar marika

Domyślnie

Mamy gondolkę i odkąd kupiłam kurtkę dla dwojga, wózek przydaje się tylko w domu - ostatnio Marysia upodobała sobie zasypianie właśnie w wózku z widokiem na choinkę . Na spacery tylko chusta! Maria zafascynowana ogląda świat, a jak się zmęczy, to się we mnie wtula i zasypia .
    Minka - sierpień 2011 i
    Zosinka - sierpień 2014

I jeszcze Ktoś

Chustofanka Awatar Wiewi00ra
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

A my nadal bez kółek
    Drogę wyznacza się idąc.

http://chabazie.blogspot.com/

Chustomanka Awatar deviltya
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

my mamy. przydatny był na początku bo fotelik w komplecie.
    a teraz zarasta pyłem

Uprawnienia umieszczania postów