Strona 12 z 18 PierwszyPierwszy ... 2456789101112131415161718 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 240 z 357

Wątek: Macie wózki?

Chustoholiczka Awatar Basinda
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Mam nawet 2
    Duży 3funkcyjny po Madzi, nie sprzedałam bo zaszłam w ciąże i jeszcze się przyda. Madzia latem na spacerach tylko w wózku była bo koszmarnie gorące lato w zeszłym roku było. Jesienią i zimą mało go używaliśmy.
    Teraz kupiłam lekką spacerówkę parasolkę na szybkie wypady samochodem bez męża bo ja teraz nie mogę długo małej nosić.
    Basia mama 5 małych Trolli
    Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Chustonówka Awatar Iza
    Miejscowość
    Warszawa - Mokotów

Domyślnie

na razie mam jeden 3 w 1, wózek używany teraz baaaardzo rzadko, jak były upały i musiałam w ciągu dnia wyjść, ale ogólnie nie jest przez Hubiego lubiany . Planuję jeszcze parasolkę dokupić w przyszłości, do samochodu będzie wygodniej. Wózek zostanie bo chcemy jeszcze rodzeństwo małemu zafundować a na początek gondola się przyda (np.: babci)

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

mam wózek, teraz porządną spacerówkę, do której zawsze możemy dokupić gondolę jak Kasia będzie miała rodzeństwo. Ogólnie przez nas wózek używany jest okazjonalnie, natomiast mój brat jak wychodzi na spacer z Kasią to wózkiem...
    Jak my byliśmy niedawno przez tydzień w Mikołajkach, wzięliśmy chusty i wózek, to nawet nie było okazji żeby go wyjąć z bagażnika
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chustonówka

Domyślnie

Moj P&T zbieral kurze przez 8 miesiecy,az w koncu zaczelam uzywac go jako wozek biegowy.Mamy kawalek do przedszkola taze rano zawsze przebiegne ze 4 kilometry.Ale meczyl mnie jego widok, jak go mijalam przez te 8 miesiecy z moim chuscioszkiem.Meczyl bo oczami wyobrazni widzialam chusty ktore moglabym miec gbyby nie on

Chustomanka Awatar martajotka
    Miejscowość
    podpoznańska Szreniawa

Domyślnie

my mamy,ale taki co nie jeździ tylko stoi na tarasie i dziecię tam sypia w ciągu dnia
    Marta, mama świetnych dzieciaków: Igora i Ani

W Poznaniu też nosimy!

Nasz wytapetowany świat

Chustonówka

Domyślnie

mam i jestem w nim zakochana mountain buggy swift ale mała średnio chciała w nim jeździć, dopóki aż postanowiłam go sprzedać...wyczuła, co się święci i ostatnio uwielbia jeździć a że wyruszamy najczęściej na kilka godzin, to przydaje się do wożenia całego majdanu...

Chustofanka Awatar mama lucki
    Miejscowość
    gdańsk

Domyślnie

dziewczyny właśnie myślę nad sprzedażą wózka. mamy kubert vip z fotelikiem w zestawie. jest dla nie za cięzki i niewygodny, a mieszkanie niewielkie. wolałabym za te pieniądze jakiś porządny fotelik do samochodu... bo jak jeździmy to wprawdzie nie czesto ale koło 200 km i ten co jest, jest niewygodny.
    tylko moja mama aferę zrobiła, że jak to bez wózka... ale powiedzcie. po co go mieć jak tylko stoi? użyłam go w ciągu ostatnich 2 miesięcy 3 razy- do pediatry, na badanie bioderek i jak chuste prałam, ale teraz mam dwie i nie będzie problemu, że schnie

Chustofanka Awatar maryjey
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Ja też rzadko używałam wózka przez te półtora roku. Wolałam nosić w chuście. Niestety dziecko właśnie ma bunt chustowy i nie daje się zamotać. Do parasolki włazi sam jak tylko ją rozłożę. Jestem w szoku - moje noszone niemal od urodzenia dziecko woli wózek. Tak więc wózek zdecydowanie warto mieć bo nigdy nic nie wiadomo.

Chustofanka Awatar Wiewi00ra
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

A my wózka nie mamy i póki co nie zamierzamy

Oczywiście wiem, że może się okazać, że jednak i w ogóle... No jak się okaże - to wtedy kupimy, a na razie inwestujemy w szamciory
    Drogę wyznacza się idąc.

http://chabazie.blogspot.com/

Chustofanka

Domyślnie

Od momentu kiedy się zachustowaliśmy w 3 miesiącu, gondola nie była już w więcej używana

A spacerówkę kupiliśmy dla dziadków, kiedy synek skończył rok, bo wróciłam wtedy do pracy i opiekę nad synkiem podczs mojej nieobecności przejęli moi rodzice

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

u nas tez obecnie tylko wozek albo ergo...nic wiecej nie wchodzi w gre bo cora ucieka
    Ania (30.01.2011)

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

ja melduję się, nadal bez wózkowo

Chusteryczka Awatar alifi
    Miejscowość
    Rydzynki

Domyślnie

Mamy dwa. W gondoli śpi kot , złożona spacerówka zbiera kurz. Młoda w chuście, Młody na nóżkach
    Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)

UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE

Chustoholiczka Awatar Dorocie
    Miejscowość
    było Warszawa, teraz Żyrardów

Domyślnie

u nas wózek w sumie niewiele wykorzystywany, łapie kurz, a mamy taki 3 w 1 terenowy, Róża siedzi w nim tylko na chwilę, potem ucieka...
    ja z wózkiem same kłopoty mam, znieść, wnieść po schodach, niewygodna klatka schodowa, kładki nad ulicami (nie zawsze z pochylniami dla wózków!), a w autobusie bunt bo dużo ludzi, gorąco i chce na normalne siedzenie ze mną, w Warszawie po kilku wyjściach na miasto wózkowi mówię NIE!
    Różyczka'10 Anielka'13 (*) Jaś'15

Chustonówka Awatar Monika.rz.86
    Miejscowość
    Małkinia Górna/Kiedyś okolice Sokołowa,Siedlce

Domyślnie

My mamy wózek.3 w 1 i spacerówkę. Tego pierwszego użyłam może kilka razy. Spacerówkę używa teściowa, która jest z Mają, gdy ja jestem w pracy.

Chustofanka Awatar Gmurka
    Miejscowość
    okolice Lublina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pixie Zobacz posta
    Meczyl bo oczami wyobrazni widzialam chusty ktore moglabym miec gbyby nie on
    oooo.. ja mam to samo.. ale narazie nie sprzedaję, może wroci do łask jako spacerówka..
    Marysia 19.05.2011 nasza kochana majóweczka

Chustofanka Awatar marzen@
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

A ja jeszcze niedawno myslałam, że na co ja tyle na wózek wydałam, a teraz Zuzik jeździ, aż miło bawi się w wózku, rozgląda, majta nóżkami i rączkami i śpi w nim, a do chusty nie chce Odmieniło jej się o 180 stopni

Chusteryczka
    Miejscowość
    Böblingen

Domyślnie

mamy i jak na większe=cięższe zakupy idziemy to z wózkiem (jakoś mała przyjemność z czterolatkiem za rękę i torbami w drugiej, a tak zakupy do koszyka i luzik), na ciuchowe jak się wybrałam to też z wózkiem jak jedziemy samochodem, wózek w domu zostaje, spacerki z wózkiem po okolicy? chyba jeden taki był, pozostałe w chuście (wygodniej po nierównym terenie, ale komu ja to piszę)
    http://kachaskowo.blogspot.com
    a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
    bociany dzieci nie noszą, ja tak (zapożyczone z nosime.sk)

Domyślnie

wózek mamy i używamy, bo nie ma siły dłużej młodego nosić, 9kg i jak wybrałam się z nim na dłużej w miasto, to mnie wieczorem bolały kolana więc zamiennie wózek i chusta i odpukać lubi jedno i drugie, z tym że wózek raczej jak śpi

Chustofanka Awatar Gmurka
    Miejscowość
    okolice Lublina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kachasek Zobacz posta
    mamy i jak na większe=cięższe zakupy idziemy to z wózkiem (jakoś mała przyjemność z czterolatkiem za rękę i torbami w drugiej, a tak zakupy do koszyka i luzik), na ciuchowe jak się wybrałam to też z wózkiem jak jedziemy samochodem, wózek w domu zostaje, spacerki z wózkiem po okolicy? chyba jeden taki był, pozostałe w chuście (wygodniej po nierównym terenie, ale komu ja to piszę)
    A ja wzdycham do wózka jak taszcze te siaty i plecak i młodą.. ale poczytałam sobie "w głębi kontinuum" i jakoś otuchy nabrałam, że ma to sens
    Marysia 19.05.2011 nasza kochana majóweczka

Uprawnienia umieszczania postów