Pokaż wyniki od 1 do 20 z 357

Wątek: Macie wózki?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

my nie używaliśmy przy młodszej wogóle,ponad rok sobie leżał złożony nikomu nie wadził aż nas wczoraj podkusiło.... nigdy więcej się namordowaliśmy tylko
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustofanka
    Miejscowość
    Skierniewice

Domyślnie

U mnie wózek w ogóle nieużywany - gdybym kupiła nowy to bym nie mogła odżałować - na szczęście mam stary po Starszej.
    Na początku Ewa jeżdziła w gondoli - zanim odważyłam się na wychodzenie na spacery w chuście. Gondola służyła trochę jako łózeczko w wakacyjne wyjazdy, no i na wakacjach w upały w dzień Ewa jeździła w wózku - wieczorem już w chuście.
    Stelaż wózka przydawał się czasem do przewożenia fotelika.
    Teraz wózek służy babci i ciociom jeśli chcą zabrać Ewcię a spacer, czasami jeszcze mąż bierze wózek jak idzie po zakupy - ja po zakupy i na pocztę chodzę w chuście i z torbą na kółkach.

Właściwie to powinnam już duzy wózek sprzedać, bo mam jeszcze spacerówkę. Jeśli pojawi się jeszcze jedno dziecko - spokojnie poradzę sobie bez wózka.
    Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

my używamy, ale rzadko, dla Hani tak, bo chust nie znaliśmy ;( ale teraz coraz mniej. Babcie wolą wózki

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustofanka Awatar malutk_a
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

jak jade z mezem to bierzemy wozek a jak jade gdzies sama z 2 dzieci to biore tosiande w chuste. no i wozek obowiazkowo jak idziemy na piaskownice na dluuugie pogaduchy z mamuskami

Uprawnienia umieszczania postów