Pokaż wyniki od 1 do 20 z 357

Wątek: Macie wózki?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Malina

Domyślnie

Nie mielismy, nie mamy, i nie bedziemy miec wozka
    Nie byl nigdy potrzebny. Ani raziku
    Poza tym Malinowka nigdy wozka ani lozeczka nie akceptowala.
    Zakupy wieksze jesli musialam ja je robic sa wozone w wozku na zakupy. Tak jest latwiej

Normalnie rodzina chusto i MT talibow
    Ostatnio edytowane przez Malina ; 10-04-2011 o 18:04
    http://www.przytulmniemamo.pl/

Malinowka wrzesien 2009

Chustoholiczka Awatar Aksamitka

Domyślnie

Ja używam na przemian z chustą

Domyślnie

Od kiedy Julka przekroczyła 12 kg uzywam poza tym przydaje sie na do wozenia całego "majdanu" do piaskowanicy, misia, wózeczka dla misia, jedzenia itp
    na krotkie dystanse nadal chusta!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustofanka Awatar zyta
    Miejscowość
    Września

Domyślnie

Tymon był wózkowo - chustowy, ba nawet trzeci wózek już ma. Dwa poprzednie, choć rzadko używane nie podołały zjeżdżaniu ze schodów (ale nie były nowe, tylko po innych dzieciach). Majeczka wózka nie ma, dwóch i tak nie dam rady prowadzić . Gondoli nigdy nie miałam.

Chusteryczka

Domyślnie

generalnie używam jak już muszę. swój sprzedałam, mam teraz pożyczona na wieczne oddanie spacerówkę, używam sporadycznie - jak nie chce mi się na zakupy jechać samochodem, a odbywam je z mamą, która to lubi wózeczek powozić...
    K. 2009M. 2012

Chustonoszka Awatar edyta1411
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

mój stoi do usypianianiby mały lubi w wózku, ale mnie jakoś lepiej w chuście jak dziecia mam przy sobiemusze się nacieszyć póki jeszcze do noszenia bo następne trzeba będzie sprawić
    Julia 28,02,2004 ,Paweł 05,03,2007 ,Antek 05,05,2010 .
    http://eko-mama.blogspot.com/ moje pieluszki wielorazowe

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

były takie okresy, że nie używałam w ogóle (co innego moja mama, ona tylko w wózku wnuki wozi).
    ostatnio prawie wyłącznie wózek w użyciu. ciężko mi jest nosić młodego. sam w sobie nie jest ciężki ale jak ostatnio go niosłam w plecaku, to się serio przestraszyłam, że za wcześnie urodzę :/

za to zimą, jak były kopne śniegi, to tylko chusta wchodziła w grę. nie dało rady wózkiem wyjechać, a i ciąża młodsza, więc ja bardziej "nośna" byłam
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

Gondoli kilka razy jak się mała urodziła, potem na wyjeździe moja mama używała, a kilka dni temu uruchomiliśmy otrzymaną spacerówkę i mała zachwycona! Więc naprzemiennie używamy - chusta krótkie wypady z psem, do sklepu, w samochodzie i pod wózkiem też jest, a dłuższe spacery i plac zabaw ze starszą ostatnio w wózeczku.
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta
    Od kiedy Julka przekroczyła 12 kg uzywam poza tym przydaje sie na do wozenia całego "majdanu" do piaskowanicy, misia, wózeczka dla misia, jedzenia itp
    na krotkie dystanse nadal chusta!
    identyko. Zośka zaakceptowała wózek dopiero gdy miała jakieś półtora roku, wcześniej użyliśmy go dosłownie kilka razy. teraz zimą nie nosiłam jej wcale, nie dawałam rady z tymi kurtkami, warstwami ubrań, itd.
    Ostatnio edytowane przez Liv ; 10-04-2011 o 21:45
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Uprawnienia umieszczania postów