Dziewczyny zapałałam ogromna miłością do indio rot- weiss (przepraszam jeśli źle nazwę napisałam). To biało - czerwone śni mi się po nocach i już dawno wpadło mi w oko. Wiem że było u didka niedawno ale nie zdążyłam kupić była jedna sztuka ;-(. Proszę jeśli któraś ma albo wpadnie Wam w oko gdzieś do kupienia czy dostania już w zasadzie obojętny rozmiar bo wiem że trudno to dostać ( przynajmniej ja nie moge znaleć) to pamiętajcie o mnie, dajcie znać. Strasznie chce posiadać to indio (no mam nadzieje że będzie mnie stać na nie
) no podoba mi się przeogromnie. I jeszcze przy tym chuścioszku chciałabym go wyprobować
Wiem że są jeszcze czarno, czerwone i jakieś jeszcze czerwono białe ale inna czerwień. To chyba jakies starsze . No kurka czy gdzies mogę jeszcze ich poszukać. Pomożcie jeśli jesteście w stanie
pozdrawiam

). To biało - czerwone śni mi się po nocach i już dawno wpadło mi w oko. Wiem że było u didka niedawno ale nie zdążyłam kupić była jedna sztuka ;-(. Proszę jeśli któraś ma albo wpadnie Wam w oko gdzieś do kupienia czy dostania już w zasadzie obojętny rozmiar bo wiem że trudno to dostać ( przynajmniej ja nie moge znaleć) to pamiętajcie o mnie, dajcie znać. Strasznie chce posiadać to indio (no mam nadzieje że będzie mnie stać na nie
Odpowiedz z cytatem