no właśnie, najlepiej mieć różne warianty pieluszek w domu, wtedy AIO, bambusy itp schną sobie spokojnie, a my używamy kieszonek czy otulaczy i ręczniczków na przykład.![]()
no właśnie, najlepiej mieć różne warianty pieluszek w domu, wtedy AIO, bambusy itp schną sobie spokojnie, a my używamy kieszonek czy otulaczy i ręczniczków na przykład.![]()
dla niemowlaka najlepiej sprawdzaja sie otulacz +tetra czy inne skladane
szybko i tanio
kieszonki na wyjscia czy na noc
a potem wedle upodoban
kieszonki czy formowanki na poczatku moga okazac sie za duze na tak malego dziecia i potem pupa jest wyzej od glowki
No tak,
kieszonki na wyjścia, po domu tetra, ale przy takim tempie wysychania , to chyba te wyjścia co drugi dzieńjakiś plan trzeba nakreślić
![]()
odkopałam jakiś mega stary temat, ale nadal mam pytanie - czy wszystkie wkłady można suszyć na kaloryferze?
bo mnie rozleniwił brak ciepłych kaloryferów i używamy jednorazówek od jakiegoś czasu poza domem, bo mi mega długo wszystko schnie i nie nadąża wyschnąć - ale wkońcu zaczęli regularnie grzać i chcę to wykorzystać i suszyć pieluszki na kaloryferach ale jakoś boję się że nie wszystko można na takim ciepłym kaloryferze...
Poznań w chuście zaprasza!!!
cynthio,PULa nie można na kaloryferze,ogólnie rzecz biorąc najlepiej suszyć przy kaloryferze,bezpośrednio na kaloryferze wszystko robi się natychmiast bardzo twarde,no i mogą dziwne zabrudzenia się pojawiać.chyba że masz grzejnik łazienkowy w formie drabinki,wtedy zabrudzeń brak ale dość twarde pieluszki nadal będą się robić.
Wkłady wszystkie można suszyć na kaloryferze.
Ja mam chyba niezłą pralkę, bo wyjmuję rzeczy praktycznie sucheOtulacze i wkłady są do użytku po 15 minutach schnięcia, kieszonki po jakiejś godzinie. Najdłużej schną AIO i formowanki, bo kilka godzin. Tetrę(i czasami formowanki) suszę w suszarce, żeby zmiękły, bo wysuszone normalnie w momencie są twarde, a z suszarki mięciuteńkie
![]()
ja używam głownie microfibry i froty,wszystko susze na drabinkowym kaloryferze w łazience,jak powiesze wieczorem to rano suche..... pule na linkach w lazience bo tam najcieplej i najszybciej schcna....
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Chyba wszystko,poza Pulem, ale nie jestem pewna do końca.
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
a minkee? mozna na kaloryferze? ja na wszelki wypadek nie suszę...