Pokaż wyniki od 1 do 20 z 52

Wątek: Ale to długo schnie..

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ano widzisz Yetta, to dlatego ich nie widziałam tych małych ręczniczków, bo na dzieciakowym dziale.. chyba się przejadę, ale całe miasto dla 10 ręczniczków?

No tak kieszonki kieszonkami, ale ja chcę pieluszkować od 3 dnia życia no i z kieszonek mam 2IB roz S czyli ok, jedną od yetty- śliczna ale chyba od 4 kilo , jedną od AliJ i ta może zdziała i 2 BG- sorry ale to są giganty. czyli pod górę.
    Mam dwa opakowania muślinów IV których -myślałam,że -zakupiłam za dużo, i odsprzedam nie rozpakowane, ale chyba muszę się włamać do pawlacza

Balkon zamienię na suszarnię, sąsiedzi będą myśleć, ze założyłam magiel na lewo

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

to moze otulacze i tetra? schna najszybciej (dla mnie teraz optymalne rozwiazanie), ja tak pieluchowalam blizniaki od 2 miesiaca zycia (po wyjsciu ze szpitala). I bylo OK.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Chustoholiczka Awatar Tuja

Domyślnie

no właśnie, najlepiej mieć różne warianty pieluszek w domu, wtedy AIO, bambusy itp schną sobie spokojnie, a my używamy kieszonek czy otulaczy i ręczniczków na przykład.

Chustomanka Awatar scharon
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

dla niemowlaka najlepiej sprawdzaja sie otulacz +tetra czy inne skladane
    szybko i tanio
    kieszonki na wyjscia czy na noc
    a potem wedle upodoban

kieszonki czy formowanki na poczatku moga okazac sie za duze na tak malego dziecia i potem pupa jest wyzej od glowki

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

No tak,
    kieszonki na wyjścia, po domu tetra, ale przy takim tempie wysychania , to chyba te wyjścia co drugi dzień jakiś plan trzeba nakreślić

Chusteryczka Awatar cynthia

Domyślnie

odkopałam jakiś mega stary temat, ale nadal mam pytanie - czy wszystkie wkłady można suszyć na kaloryferze?
    bo mnie rozleniwił brak ciepłych kaloryferów i używamy jednorazówek od jakiegoś czasu poza domem, bo mi mega długo wszystko schnie i nie nadąża wyschnąć - ale wkońcu zaczęli regularnie grzać i chcę to wykorzystać i suszyć pieluszki na kaloryferach ale jakoś boję się że nie wszystko można na takim ciepłym kaloryferze...
    Poznań w chuście zaprasza!!!

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

cynthio,PULa nie można na kaloryferze,ogólnie rzecz biorąc najlepiej suszyć przy kaloryferze,bezpośrednio na kaloryferze wszystko robi się natychmiast bardzo twarde,no i mogą dziwne zabrudzenia się pojawiać.chyba że masz grzejnik łazienkowy w formie drabinki,wtedy zabrudzeń brak ale dość twarde pieluszki nadal będą się robić.

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Wkłady wszystkie można suszyć na kaloryferze.

Chustoholiczka Awatar Lotna
    Miejscowość
    Ballycanew, IRL

Domyślnie

Chyba wszystko,poza Pulem, ale nie jestem pewna do końca.
    Anto 25.08.2008
    Zosia 24.10.2011
    Fasolka Listopad 2019

Uprawnienia umieszczania postów