Pokaż wyniki od 1 do 20 z 52

Wątek: Ale to długo schnie..

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Hainaut
    Miejscowość
    Belgia (Walonia)

Domyślnie

Ja pamietam, ze kiedy w sklepie dokonywalismy wyboru pieluszek pojawila sie wlasnie kwestia suszenia. I wtedy (jako, ze nie mamy suszarki) sprzedawczyni poradzila nam, zeby kupowac pieluszki wylacznie z bawelny (mamy z bio-bawelny Popolini), dlatego, ze te z bambusa czy tez z konopii, mimo ze sa bardziej chlonne duuuuzo dluzej schna.
    Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Dziewczyny a które ręczniki w Ikei kupujecie na wkłady?

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40054538

I te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20075966

Te pierwsze są na dziale dziecięcym (w krakowskiej ikea).
    A te drugie na dziale ręcznikowym.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Jeśli chodzi o schnięcie, to kilkanaście dni temu, gdy padało i była wilgoć nie z tej ziemi, to nic nie schło a suche rzeczy w szafie wilgotniały. No masakra była po prostu. Pierwszy raz w życiu spotkałam się z taką wilgocią.

A teraz już ładnie wszystko schnie. W pochmurne dni dłuzej, w słoneczne krócej. No i przeprosiłam się z kieszonkami. AIO u nas wciąż są i to nasze ulubione. Jednak nie ma co wymagać od AIO że ekspresowo wyschnie w pochmurny dzień, w końcu ma w sobie warstwy chłonne. Ale kieszonki, to jednak najlepszy patent na schnięcie ekspresowe. Rano potrafię wyprać kieszonki, a w południe, najpóźniej wieczorem suche i gotowe. A do kieszonki można dać wszystko.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Dziękuje, właśnie sie zastanawiam nad zakupem kieszonek i takie ręczniczki byłyby super jako wkłady, dużo i tanio

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ano widzisz Yetta, to dlatego ich nie widziałam tych małych ręczniczków, bo na dzieciakowym dziale.. chyba się przejadę, ale całe miasto dla 10 ręczniczków?

No tak kieszonki kieszonkami, ale ja chcę pieluszkować od 3 dnia życia no i z kieszonek mam 2IB roz S czyli ok, jedną od yetty- śliczna ale chyba od 4 kilo , jedną od AliJ i ta może zdziała i 2 BG- sorry ale to są giganty. czyli pod górę.
    Mam dwa opakowania muślinów IV których -myślałam,że -zakupiłam za dużo, i odsprzedam nie rozpakowane, ale chyba muszę się włamać do pawlacza

Balkon zamienię na suszarnię, sąsiedzi będą myśleć, ze założyłam magiel na lewo

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

to moze otulacze i tetra? schna najszybciej (dla mnie teraz optymalne rozwiazanie), ja tak pieluchowalam blizniaki od 2 miesiaca zycia (po wyjsciu ze szpitala). I bylo OK.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Uprawnienia umieszczania postów