Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: Różowe pieluszki

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Aloha
    Miejscowość
    Łódź

Cool Różowe pieluszki

Jaki macie stosunek do różu w pieluchach:
    Ja odkąd urodziłam córkę róż omijam z daleka. Jakoś nigdy nie przepadałam za różami (wyjątkiem jest róż pudrowy), ale szał producentów odzieży dziewczecej na róz już mnie dobił na amen. Ale czasem jak przegladam materiały na pieluszki to coś fajnego widzę, i akurat w RÓŻach

I tak się zastanawiam.. brać ? Kupujecie generalnie różowe pieluszki?

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

podpiszę się pod twoją "pasją" do róży...
    pieluszki spoko, jeśli mają być dla laski, ale jak mniejszy chłop ma je tez potem nosić to wara (o moich dzieciach mówie)

ale generalnie mi trochę przeszło już i tośka czasem śmiga w różu (prawie w całosci sprezentowanym )
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Rzufik, moja starsza lala też biega w różach, bo własnie róz ją zaczął kręcić a jest w wieku, kiedy to zaczyna ubierac się sama (znaczy wg własnego gustu - różwego zazwyczaj )

Chustonoszka

Domyślnie

Ja omijam wszystko co różowe. Łucji ślicznie w pomarańczowym, czerwonym, zielonym, żółtym itp. Szczególnie pastelowy róż mnie odstrasza

Chustonoszka

Domyślnie

Mój syn ostatnio dostał różowego bum geniusa, tego ciemnego. Ktoś kiedyś pisał tu, że te róże BG są "unisex" i chyba coś w tym jest. Jednakże gdyby nie to, że cena okazyjna, a ja musiałam dokupić pieluch, nigdy bym się na różowości nie zdecydowała. Więc kwestie praktyczne zadecydowały. Bardzo za to lubię fiolety
    Teraz kupiłam sobie trochę pulu na kieszonki i wybierałam kolory męskie, ciemne, surowe.. zobaczymy jak one się na pupce 5 miesięczniaka sprawdzą

Chustoholiczka Awatar Tuja

Domyślnie

ja posiadając jedną córkę tez nie znosiłam różu i zanim ona sama nie zaczęła dopominać się wszystkiego różowego, to kolor ten omijałam. Teraz po dwóch kolejnych - chłopach, róż o dziwo polubiłam, no i Julek ma kilka takich niby "unisex" pieluszek, np. niebieską w różowe bąbelki

Chustonoszka Awatar dvoicka
    Miejscowość
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

to mi się posiadanie dziewczynki chyba rzuciło na mózg
    bo przed ciążą uważałam, że tylko niektóre odcienie różowego są ładne (np. maruyama), a teraz sobie nie mogę przypomnieć które są te nieładne
    ubranek Hania ma większość po Jasiu i fajnie, bo te różowe ładnie się komponują z niebieskimi
    choć chyba najbardziej lubię małe dzieci w żółtym.
    Hania ma sporo różowych pieluszek, z różnych powodów. żółtych też ma kilka. i w dziewczęce wzorki.
    ciekawe czy jak będzie miała młodszego braciszka to będzie po niej donaszał?
    a jak ktoś z dezaprobatą patrzy na Hanię w różach, to mam ochotę powiedzieć, że raz w życiu ma się malutką córeczkę, ale gryzę się w język, bo a nuż skłamię?

Chusteryczka Awatar Musli
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Pierwsza pieluszka Alika to był różowy bambusowy ecobots Mój B. ma taką ostro fioletoworóżową koszulkę Prawdziwemu mężczyźnie do twarzy w różowym
    nie ma mnie, wracam w niedzielę

blog http://szandorowemusli.blogspot.com
    dziergadełka http://musli-ruszyczmiejsca.blogspot.com

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja staram sie wybierać kolory uniosex, bo nie wiadomo, kto w brzuchu urośnie w następnej kolejce.
    Jeśli róż to niebanalny, ostry, mocny, a nie "sprane różowe gacie"

Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Pondo, błagam ... jakbym moją córę słyszała

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aloha Zobacz posta
    Pondo, błagam ... jakbym moją córę słyszała