Po przeczytaniu większości recenzji na tym forum, wiem, że nie wszystko co fajnie wygląda, sprawdza się w praktyceA na temat samej pieluszki się nie wypowiem, bo jej nie używałam.
Po przeczytaniu większości recenzji na tym forum, wiem, że nie wszystko co fajnie wygląda, sprawdza się w praktyceA na temat samej pieluszki się nie wypowiem, bo jej nie używałam.
„Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)
To moja ulubiona pieluszka (nie licząc formowanek). Zgrabna, szybko się zakłada nawet uciekającemu szkrabowi (rzepy). Bambus od pupy, a nie polar. Szybko schnie. Mi nigdy chyba jeszcze nie przeciekła, ale ja zmieniam pieluszkę po każdym siku. Używam też na noc dla 9-miesięczniaka, ale też zmieniam przy okazji karmienia, jeśli jest mokra w nocy.
Mama wspaniałej czwórki: '02 '04 '10 '12