Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: Likwidacja konta

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar luliluli
    Miejscowość
    Eire

Domyślnie

Mru, będzie mi cie tu bardzo brakowało. Myśle, ze to forum bardzo dużo straci jeśli osoby takie jak ty będą się czuły niemile widziane w tym miejscu.
    Na pewno nie jesteś sama ze swoimi poglądami, bo ja w stu procentach zawsze zgadzam się z tym co piszesz. Może tylko nie czuje podobnej misji jak ty wiec rzadko wdaje sie w dyskusje światopoglądowe. Na pewno jednak nie jestem standardowym użytkownikiem tego forum, o nie!

W moim przypadku duzo zmienia fakt, ze ja i tak, siła rzeczy, patrzę na to forum z zewnątrz, fizycznie jestem oderwana trochę od polskiej rzeczywistości. Ale pozwala mi to tez spojrzeć na wiele rzeczy z perspektywy, która trudno chyba złapać kiedy siedzi się w środku tego wszystkiego co się teraz dzieje w Pl. Prawda jest taka ze niestety od długiego juz czasu jeśli media cos wspominają o naszym kraju to jest to w kontekście podobnym do tego co pisze się o Białorusi, Chinach i tym podobnych krajach.

mru, dla mnie twój głos jest ważny, absolutnie nigdy nie odebrałam twoich wypowiedzi jako obraźliwe lub chamskie (bo nawet to zostało ci ostatnio zarzucone, o losie!). Wypychasz ludzi ze strefy komfortu i nazywasz rzeczy po imieniu, a to oczywiście jest niewygodne.

nie odchodź prosze, nie zmieniajmy tego miejsca w kółko różańcowe.
    M 2010
    F 2012
    HM 2019

Chusteryczka Awatar Sowa
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mru, inspirujesz i dajesz do myślenia, naprawdę byłoby szkoda gdyby cię tu zabrakło. Ale rozumiem, że możesz mieć dość po prostu i nie czuć się tu dobrze.

Cytat Zamieszczone przez luliluli Zobacz posta
    Wypychasz ludzi ze strefy komfortu i nazywasz rzeczy po imieniu, a to oczywiście jest niewygodne.
    Otóż to.

Wysłane z mojego moto g(9) play przy użyciu Tapatalka
    A. VI 2014

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Mi też byłoby szkoda, gdyby Cię mru nie było. Owszem, forum jest obecnie chyba w największym stopniu grupą wsparcia, ale do wspierania się i głaskania po głowie to mamy inne wątki, dla dyskusji światopoglądowej tez jest miejsce. Należy wychodzić ze swojej bańki i owszem, to może powodować naruszenie strefy komfortu. W obie strony, że tak powiem.

Zostań, mru, nawet jeśli czasami naruszamy wzajemnie swój komfort

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

mru- zostań, dajesz dużo do myślenia. To że wiele osób może się z tobą nie zgadzać w całej rozciągłości nie znaczy że masz opuścić chf
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustoholiczka Awatar madagaskar

Domyślnie

Czy przegapiłam jakas afere?

Mru- ja tez się często z Toba nie zgadzam, ale... cenię Cię jako fantastycznego przewodnika warszawskiego ( kto nie widzial niech zaluje),korzystam z Twojej wiedzy zielarsko-roślinnej,cieszę oko akwarelkami jak akurat wrzucisz, cenie te roznorodnosc, nie mam potrzeby zamykania sie w bance tylko z ludzmi myslacymi jak ja, nie jestem z opcji „ jak masz inaczej jak ja to sie z toba nie bawie”.Odetchnij trzy razy gleboko i przemysl jeszcze raz

2005,2008,2011,2018

net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Nie zawsze się musimy ze sobą zgadzać, ale dyskutować, kulturalnie i z szacunkiem dla siebie nawzajem, zawsze warto
    Nie jest tak że kto nie z nami ten jest przeciwko nam
    Oddechu i dobrych decyzji!

Uprawnienia umieszczania postów