-
Mój Jaś jest w pierwszej grupie ( do około 1,5 r.) i dzieci są wysadzane. Niestety jedzie tam na jednorazówkach. Myślę,że z AIO nie byłoby problemu tyle,że ja nie mam takiej ani jednej. W domu używaliśmy przez jakiś czas tetry, a później już formowanki i otulacz. To moim zdaniem byłoby dla cioć kłopotliwe. Ale gdybym miała AIO to bym takie dawała. Musiałabyś mieć ich dużo.
-
Chustonówka
No i Jak Dirajah?
Udało się przeforsować wielorazówki w żłobku?
Jestem tematem mocno zainteresowana bo mojego małego też poślę do żłobka.
Zastanawiam się w co go do tego żłobka wyposarzyć. Wolałabym formowanki plus otulacz niż kieszonki, bo jakoś mi się te ostatnie mniej przewiewne wydają.
-
Chusteryczka
Nam kobieta w żłobku powiedziała, że wielorazówki tak, ale muszą być "szybkie" w zakładaniu czyli najlepiej już skompletowana kieszonka albo AIO...
-
Chustomanka
Moje dziecko w kieszonkach chodzi.
Trzeba pilnować i przypominać, żeby go nie kremowały.
A poza tym był jakiś cyrk z koszem na pieluchy - przynieśliśmy kosz, ale ponoć ktoś zwrócił uwagę, że powinien być hermetyczny; tyle że nie potrafili nam wytłumaczyć dokładnie, o co chodzi. W końcu wszyscy machnęli na to ręką (bo jednorazówki są w normalnym koszu, niehermetycznym) i kieszonki Marcela lądują w zwykłej balbince.
Uprawnienia umieszczania postów