Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Wszystkowiedzące koleżanki

Chusteryczka Awatar polaquinha
    Miejscowość
    Łodź

Domyślnie

My mielismy spadkową gondole Bebe comfortu. Była super! Mimo,że miałam chustę to W takie upalne lato jak 2006 -gondolka sparwdzila nam sie super na popołudniowe drzemki. W pokoju, gdzie spał mały w południe był potworny skwar więc na dzremkę Manuel był ewakuowany do pokoju po przeciwnej stronie.
    Sami nie mamy ogrodu ale gdy jeżdżilismy do znajomych dziecko mialo ogromny komfort spania w ogrodzie.

Dlatego uwazam,że gondolka to podstawa. Jeżeli już to odpuściłabym kupowanie nowego wózka (nasz był po 2 dzieci -tzn intensywne używany - ale dzieki dobrej jakości -świetnie nam się sprawdził)
    Żałuję,że ją oddałam a przy następnym dziecku na pewno poszukam jakiejś przestronnej gondoli.

Na pewno nie zainwestuję w wypasioną spacerówkę. Mam teraz Kazoo -kaszaniasty jest ale na postawowe potrzebu ok- teraz to juz go prawie nie używamy

"Najwspanialszym prezentem, ktorym mozesz obdarowac druga osobe,
    jest podarunek w postaci twojego oczekiwania sukcesu tej osoby"

Abraham "Prawo Przyciagania"

Domyślnie

Od 4 miesięcy nie użyłam wóżka ani razu bo mój dzieć reaguje na niego histerycznym krzykiem. Także jak najbardziej się da, trzeba tylko męża wychować, żeby po większe zakupy jeździł

Chustoholiczka Awatar Ruda
    Miejscowość
    to tu to tam :)

Domyślnie

wozek sie przydaje, na zakupy hehe
    Hania - 01.01.2007 r.
    http://okiemrudej.wordpress.com/

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kachna2001
    wozek sie przydaje, na zakupy hehe
    albo jak masz dwojke dzieci - male i malutkie - to jedno do wozu, drugie do chusty i lecimy

Chustofanka

Domyślnie

Trudno tak zupelnie bez wozka. Mam 3 wozki 3 chusty - ideal wg mnie.

Wozek do zadan ciezkich, czyli 3-funkcyjna kobyla z gondola, spacerowka, zaczepem do fotelika samochodowego, koszem na zakupy, regulacja zawieszenia, raczki, budka, moskitiera, dostawka dla starszego dziecka (kiddy board) i porzadnym hamulcem. Full wypas.

Z 2 codziennych spacerow pierwszy zawsze sie ta kobyla odbywa. Tzn. w kobyle, a starsze dziecie na kiddy boardzie, bo lubi swoimi sciezkami chadzac, a tak pilnuje
    Dzieki temu :baby; spi, a my na plac zabaw, zakupy i gdzie tm trzeba i mozna kobyla. Na szczescie nie musze jej po schodach dzwigac. I po spacerze w niej spi w domu przy otwartym oknie, a ja moge i .

Drugi wozek to 4kg parasolka na drugi spacer dla starszej dzieciny, a wtedy w chuscie.

Jeszcze jedna rozkladana do spania lekka spacerowka czeka az osiagnie wiek i poziom rozwoju do niej stosowny.

Nie strzelajcie wiec, bo dla mnie chusta to moja samodzielnosc, ale wozek tez mi potrzebny, bo mam 3 dzieci i zeby zaspokoic ich potrzeby i dom ogarnac musze czasem polozyc do wozka, a 15kg nie dam rady niesc przez 6km i on nie zechce.
    Jestem mama potrojna. Zostalam nia na raty, w 2002, 2005 i 2007.

http://www.ratujmaluchy.pl/

Chustomanka Awatar kajka78
    Miejscowość
    Warszawa?

Domyślnie

Aggie, a jaka masz roznice wieku miedzy tym 15-kg a ???
    http://karolinkowo.blox.pl/html

Karolka (sty 2007) i Bakuś (wrz 2008)

Uprawnienia umieszczania postów