Ja też ją mamPerła Nati Polka,70% bambusa i 30% bawełny,kolor-czerwony.Jest to moja pierwsza i jedyna chusta,kupiona w zeszłym roku na targach 'Mother & Baby' we Wrocławiu,w promocyjnej cenie
. Nie mając doświadczenia z chustami,zastanawiałam się czy warto wydać niemałą kwotę na ten cel i obawiałam się,że nie będę umiała jej prawidłowo wiązać. Teraz jestem w niej zakochana
,ponieważ kocha ją moje dziecko. Warto wydać parę zł więcej za przyjemność i wygodę,którą daje i mamie i dziecku.
Dużo pisano już o jej zaletach,więc spróbuję krótko:
-miękka i przyjemna w dotyku- moja córka nie znosi nawet małych szorstkości i owijania czymkolwiek,ale milutka chusta nie budzi oporu,w jej przypadku jest to warunek noszenia w ogóle,
-bardzo ładnie się układa i łatwo wiąże,z tym że nową trzeba troszkę 'złamać'- na początku wydaje się za gruba,ale po nauce węzłów, praniu i kilku użyciach to mija,
-jest o wiele ładniejsza na żywo niż na zdjęciach w internetowym sklepie-ach ten połysk, a jej stonowane barwy podkreślają delikatną dziecięcą urodę,
-nie gniecie się prawie wcale- elegancko i pięknie wygląda wyprasowana raz po praniu a używana wielokrotnie. Polecam z czystym sumieniem nawet (a może raczej zwłaszcza) początkującym!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Perła Nati Polka,70% bambusa i 30% bawełny,kolor-czerwony.Jest to moja pierwsza i jedyna chusta,kupiona w zeszłym roku na targach 'Mother & Baby' we Wrocławiu,w promocyjnej cenie
,ponieważ kocha ją moje dziecko. Warto wydać parę zł więcej za przyjemność i wygodę,którą daje i mamie i dziecku.
, a jej stonowane barwy podkreślają delikatną dziecięcą urodę,
Odpowiedz z cytatem

ale to raczej ze względu na długość.

wszystko zostało powiedziane ale dodam. połysk fajny, stonowana, nic sie absolutnie nie wrzyna przy 10 kg. łatwo się dociąga.