Jestem zauroczona! Mam perełkę stylową - REWELACJA dla mnie!

Przede wszystkim kolor - bardzo elegancki, uniwersalny, jak już ktoś tutaj napisał, nie rzuca się za bardzo z oczy, super! Połysk perłowy też mi szalenie odpowiada Szczerze przyznaję, że kupując ją, spodziewałam się lekkiej i cienkiej chusty (przecież to ma być chusta na lato ), a tu przyszedł do mnie porządny kawał szmaty, który trochę miejsca zajmuje .

Przyznaję, że na początku ciężko mi się ją dociągało, ale ja nowicjuszka jestem i na tej chuście wiązać się uczyłam, to i nic dziwnego, że problemy były i maleństwo na spacerach mi osiadało i musiałam w drodze poprawiać. Teraz jak porządnie dociągnę, to nie trzeba poprawiać, ładnie trzyma (na razie to trochę ponad 5 kg, ale spacery długie )

Wielki plus za chłodzenie latem! Trwają upały, a my codziennie na spacerze w perełce, po domu tez się zdarza często choć na 15 minut, bo Domiś niechętny do zasypiania w wózku. I perła naprawdę chłodzi! Spodziewałam się, że będę pływać w upały, a nie jest najgorzej (w każdym razie znacznie lepiej niż w Girasolu, który też podobno jest letnią chustą). Jestem pod wrażeniem. Tym bardziej, że jak pisałam materiał do cienkich nie należy.

Wielki wielki plus!
Nawet mojemu małżonkowi perełka bardzo odpowiada