Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz chustę ?
- Głosujących
- 44. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
bardzo dobra
-
dobra
-
nie mam zdania
-
nie zachwyciła
-
To i ja się w końcu wypowiem 
Ta chusta jest po prostu CUDOWNA
Miękka, a jednocześnie nie za cienka (nie znoszę cienizny). Trochę szorstka, ale jednocześnie śliska. I piękna
Ja mam wersję patriotyczną - w chwilę po zamówieniu jej miałam mały przebłysk, żeby poprosić o zamianę na tę szarą, ale nie poprosiłam - i dobrze.
Nosi rewelacyjnie - nie przymierzałam jej przed praniem, ale po praniu, na naszym pierwszym spacerze musiałam raz podociągać (o czym wspominała Natalia), a później chusta nosiła już jak marzenie - moje 11 kilowe szczęście przyklejone było do mnie jak należy
I plecy mnie nie bolały, nic się nie wżynało, a chusta nie grzała jakoś specjalnie.
Z tym dociąganiem na pierwszym spacerze to miałam niezły ubaw - w domu zawiązałam 2x niemal na skosach, a po dociągnięciu wyrosły całkiem przyzwoite ogonki
- starczyło na przykrycie lenowych nóg (bo chłodny wiatr się zarwał, a była w krótkich galotkach). No ale ja nie mierzyłam chusty przed i po praniu - myślę, że w trakcie tego krótkiego noszenia po pierwszym zamotaniu Perełka wróciła do swoich rozmiarów 
Ach no i jeszcze jedno: na naszym osiedlu i na stałej trasie spacerowej ludzie nas już znają, ale w naszej Perełce znów zaczęłyśmy wywoływać komentarze 
Pochwalne, żeby nie było ^^
Perła to teraz moja druga ukochana chusta (pierwszą jest brązowa wełna... Nati
). I taka duma mnie rozpiera, że takie fajne i świetne jakościowo szmaty produkowane są U NAS, w Polsce - przez NASZĄ dziewczynę, Natalię 
Przypomniałam sobie, że miałam jeszcze napisać, że nie wiem, jak noszą pawie, ale testowałam konopie - i jeżeli nośność jest porównywalna, to ja zdecydowanie wolę moją Natkę, bo gdzie tam indio (a tym bardziej pawiom) do mojej ślicznej Perełki 
Małż od dzisiaj na urlopie, więc i fotki może jakieś się w akcji wkrótce uda fachnąć
Uprawnienia umieszczania postów