Skoro tak czekacie na opinie to też dorzucę słówko mimo ze nie nosiłam jeszcze Milki bo na moja propozycję słyszę tylko;"nie" i "NIE"
Ale
Stylowa perełka jest najcudowniejsza chustą jaka kiedykolwiek widziałam, podpasywała mi w 100%, wisi teraz w dobrze widocznym miejscu i po prostu nie mogę się na nią napatrzećJak obok niej przechodzę to odkręcam głowę bo nie mogę oderwać wzroku
No cudo po prostu.
to było bardzo subiektywne a teraz trochę szczegółów. Mam rozmiar standardowy. Zmierzyłam ją przed praniem i miała 5m z kawałkiem. potem zmierzyłam ja po wyjęciu z pralki i nie miała nawet 4,5
. Jednak Natalia juz o tej kurczliwości uprzedziła więc żeby nie dociągać w trakcie motania rozciągamy chustę huśtawką.
Aha, moim zdaniem nie ma co porównywać chusty przed praniem i po bo to nie ma sensuPrzed praniem chusta była sztywnawa i z dużym połyskiem. Po praniu jest tak miękka że aż leje się w rękach. Splot jest dość ścisły co akurat lubię. Węzeł wiąże się sam a z lnianym indio nieźle trzebe było sie napocic przy tym. Dość długo schła.
Motałam Milkę raz na krótko przed praniem i było bez zarzutu. O nośności napiszę jutro.
Więc na dzisiaj to tyle, natomiast jeśli ktoś się zastanawia to mogę powiedzieć jedno: BRAĆ![]()