Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Sanami

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Agatkie, kolorystyka to może być tylko "nie moja", bo mąż różową chustę określa jako bordową, jakby chusta była biała lub czarna, to myślę że mógłby swoją opinię wyrazić w tej kwestii...choć po zastanowieniu, też nie, bo biały/kremowy/ecru/kość słoniowa itd. to te same kolory dla niego.

Edit: właśnie zapytałam go jaki kolor miała ta chusta testowana, którą tak sobie ostatnio chwalił, a więc oficjalna wersja, jest że kolor miała- NIEBIESKI
    Ostatnio edytowane przez bubusita ; 28-09-2009 o 00:36
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Aha i jeszcze jedno, jak dopadnę aparat(który obecnie śpi z Jeremi w pokoju) to wkleję fotki.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustofanka

Domyślnie

w porównaniu do indio to trochę cienka: czyli węzeł mniejszy, ale dzieciak cięższy. generalnie to naprawdę fajna chusta, zdecydowanie lepiej wygląda niż na zdjęciach, jest naprawdę miękka (choć podobno prawie nówka) i dobrze się dociąga. aaa, chustę mam pożyczoną od dominiki (dzięki Ci bardzo za to i wszystko)

Chustoholiczka Awatar stokrotka.a
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

dziękujemy za możliwość testowania
    ...no i czas na recenzję.

*faktura materiału: zarówno miekka i delikatna jak i zbity solidny splot.
    *nośność: bardzo dobra.zamotałam prosty plecak z tybetem.Orlisek nie opadał
    *przewiewność: trudno mi ocenić bo motanie było w domu a nie latem na spacerze.
    *dociąganie: chusta bardzo ładnie współpracowała.
    *kolorystyka: bardzo ładnie dobrane kolory,chodź nie nasze.

Ogólna ocena: 5
    Sara. 23.01.2008 Lena. 15.11.2010 Laura. 1.08.2013
    http://jogazycia.pl/harmonogram-zajec/

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Nie nosiłam długo,i tylko w domu.
    Bardzo fajna chusta.Miła,miękka ale nie za cienka.
    Wiąże się łatwoNosi i trzyma bardzo dobrze.Nic mi się nie wrzynało,nie osiadało,nie musiałam poprawiać.

Metka zdecydowanie za duża
    Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

To i ja chociaż w opóznieniem.

Piekna chusta, kolory jak najbardziej moje świetna nośność, bardzo dobrze się dociąga, nie opadała z moim 10kg chuściochem, węzełek zgrabny, super wiąże sie w niej kieszonke- cudownie otula dziecko.

Dziekuje za możliwość testowania

Chusteryczka

Domyślnie

dzisiaj się nosiłyśmy w pięknym Sanami, bynajmniej nie w testowym (kóry nie jest w moich kolorach) ale w pięknych malinach, truskawkach i jagodach naprawdę fantastyczne połączenie kolorów

chusta mięciutka, cieniutka, śliska. trochę podobna do Babylonii.
    zawiązałam kieszonkę, dociągnęłam mocno nic mi nie osiadło w trakcie 1,5 godzinnej drzemki młodej (11kg), było nam bardzo wygodnie i przytulaśnie.
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Ja również zapóźniona, ale szpital w między czasie i tak zeszło....
    Mięciutki, fajnie się wiąże, mały węzełek.... kolorki nie moje, ale.... testowe, to testowe Moje dziecko z tych bardzo lekkich, więc nie wiem, jak się sprawdzi przy "małych klocuszkach"
    Bardzo dziękuję za możliwość testowania

M. X.08 [*] M. X.12

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

chusta jakby nieco elastyczna, mięciusieńka, dobra będzie dla mniejszego dziecka, dla noworodka też myślę - idalna, przy moim ciężarku- 12 kg nie daje rady niestety, zbyt cienka, wrzyna się ...

Instrukcja obsługi koszmarna, naprawdę chyba nigdy nie widziałam gorszej
    choć jestem czechofilką musze to przyznać...
    a to zdjęcie na okładce instrukcji jest najgorsze ze wszystkich
    podlinkuje- to po prawej stronie jest na okładce
    http://www.sanami.cz/

Chustonówka Awatar magdulka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

dziękuję za możliwość testowania chusty sanami :0

Chusta jest fantastycznie miękka i cienka. Sądzę że będzie idealna dla noworodków i mniejszych dzieci.
    Mati waży już 14 kg i niestety nie dałam rady zbyt długo go ponosić. Chusta "piła" mnie w ramiona niemiłosiernie już po 15 minutach noszenia M. na plecach
    ALE! wiązała się praktycznie sama; węzeł malutki i kolorki cudnie - choć nie przepadam za rudościami, akurat to połączenie barw bardzo mi się podobało. Ode mnie ocena 4 +

Uprawnienia umieszczania postów