4 metry, zamawiałam sobie specjalnie, bo 4,6 jest przy moich rozmiarach jednak trochę za długie i wiecznie miałam wielkie ogony. 4 metry jest idealne, swobodnie mogę się zawiązać i nic nie zwisa![]()
Aniuki dziewczyny pisaly, że w Nati zamawiają dla siebie długości. a Olga tez w pięknej Toskanii na tch zdjęciach sie prezentuje![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
olga, obejrzalam twoj sliczny plecaczek i sama zapragnelam wykonac kolejne podejscie. o dziwo - tuśkę zarzucialm bez wiekszych problemow, choc ze smokiem, zeby nie ryczala. ramiona udalo mi sie zrobic, ale tylek.....................nie wiem jak daleko trzeba zaciagnac material pod pupe???mam wrazenie, ze dzieciak wyleci dolem
![]()
kolorek....sliczny, az slinka kapie.
==========================
malgosiak - mama NIKI (listopad 2002) i
TuÂśki (listopad 2007)
pięknie,, plecak ideał naprawdę..jedyne do czego bym się mogła przyczepić to to tybetańskie wykończenie - moze cię na dłuższą mete uwierać, bo niestarannie dociągnięte się wydaje..
aletak super![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Olgo, pozwólże dopiszę się do Twojego tematu, bo właśnie dziś wyszło, że zamotałam swój pierwszy plecarektak jakoś sobie dziś pomyślałam Młody trzyma głowę całkiem nieźle to czemu by nie spróbować jak będzie siedział na plecach, ale zawsze sobie myślałam, jak ja go tam umieszczę
dla mnie to wyglądało na akrobację wrzucić dziecko na plecy i do tego jeszcze motać
zatem wzięłam instrukcję didka i w wielkim stresie nad łóżkiem zarzuciłam małego na plecy z pozycji leżącej. całkiem sprawnie poszło całe wiązanie a efekt taki
może nie za dużo widać, i nie jest to najładniejszy plecak świata, ale ja tam jestem dumna z tego, że Młody nie wyleciał z niegoi nie wyrażał żadnych sprzeciwów
![]()
co znaczy dociągnąć górę trochę bardziej?
orvo, podziwiam, ja dalej sie boje plecaczkow.
Wygladacie super, Sergiusz sie wielkoludek robi![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
jak dla mnie super dziewczynyświetnie wyglądacie!
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...