No, będę szyć kolejną męską bluzę leśną - piękny ten wzórJa przed szyciem prałam i suszyłam w suszarce ten materiał. Ale chyba przygotuję jakiś kawałek i będę wrzucać do każdego prania, żeby sprawdzić, jak się zachowa po wielu praniach i suszeniach (choć producent nie zaleca suszenia w suszarce- ja jednak to robię w celu dekatyzacji, żeby się nie okazało, że po jednym praniu materiał wygląda do bani). Dziś sprawdzałam syna spodnie i bluzę w klocki Lego (to też druk cyfrowy), bo mi z nich wyrasta. I mile mnie zaskoczyło, że nadal wyglądają świetnie.
Asiu, przyznam, że mam w głowie patenta na ciuchy do kp. Mam zamówione 2 bluzy i bluzkę do kp.
Będę szyć taką bluzę jak ta moja leśna, ale z zamkami w szwach-tylko ona jest dłuższa. Drugi pomysł - to bluza raglanowa i suwaki również w szwach. Trzeci pomysł, ale tu szukam odpowiedniego suwaka, to poziomy suwak kryty, ale taki z suwaczkami z dwóch stron, na całej długości bluzy/bluzki, na wysokości biustu. że jak otworzysz, to nie jest wszystko na wierzchu, ale tyle, ile potrzeba.
Potwierdź proszę, jeśli mam zamówić![]()