Muzo, a masz jeszcze ten śliczniuchny materiał "łąka"?
Zamieszczone przez habibti Muzo, a masz jeszcze ten śliczniuchny materiał "łąka"? Jeszcze ja, jeszcze ja!
Zamieszczone przez habibti Jeszcze ja, jeszcze ja! Ooopsie! Nie zauważyłam Twojego, dziękuję, że się odzywasz. Tak, mam go na dresówce! Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Zamieszczone przez muzakate Ooopsie! Nie zauważyłam Twojego, dziękuję, że się odzywasz. Tak, mam go na dresówce! Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka A dałoby się z tego zrobić t-shirt z opcją do karmienia?
Zamieszczone przez habibti A dałoby się z tego zrobić t-shirt z opcją do karmienia? Taki grubszy. Myślę, że by dało, taką raglanowa, z suwakami w szwach. Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Zamieszczone przez muzakate Taki grubszy. Myślę, że by dało, taką raglanowa, z suwakami w szwach. Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Super! A bardzo ona gruba? Wiesz na przykład jaką ma gramaturę?
Zamieszczone przez habibti Super! A bardzo ona gruba? Wiesz na przykład jaką ma gramaturę? 220g Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Zasady na forum