Uszyłam ponad 60 maseczek przez ostatnie 2 dni. Czuję się jak zwyciężczyniDlatego teraz nie uszyłam czapek dla Ciebie, Gazetki, bo byłam w ciągu maseczkowym
![]()
Muszę jeszcze wciągnąć druciki i sznurki na uszy (teraz domyślnie wciągam ok 20-25cm sznurki z jerseyu, do dopasowania do uszu. Jak ktoś chce długi sznurek do zawiązania na głowie, to proszę dać znać. No, ale zdjęcia już wstawiam, wybierajcie. Bardzo proszę o wyczyszczenie stosiku![]()
Ostatnie maseczki "starego typu" po 10 zł (ostatnie numerki), pozostałe po 12 zł. Jak ktoś chce odblaski (zdecydowałam, że prawa strona będzie najbardziej odpowiednie miejsce), to proszę dać znać - do wyboru serce, gwiazda lub psia łapka. Cena dodatkowo 1 zł/szt.
Pierwszeństwo wyboru ma Isolt dla damskich i Julaac dla chłopięcych. Czy kogoś pominęłam? Weci, Mamamaria, Anyczka, Annia i 2szt dla Isolt - dla Was są już odłożone.
Część zamówionych powykreslalam już że zdjęć, także to,, co nie ma x jest dostępne.
Zapraszam!
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Dlatego teraz nie uszyłam czapek dla Ciebie, Gazetki, bo byłam w ciągu maseczkowym 

Odpowiedz z cytatem