Zastanawiałam się, jak Ty to zwierzę trzymasz na biodrze... Chyba muszę iść spać![]()
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Zastanawiałam się, jak Ty to zwierzę trzymasz na biodrze... Chyba muszę iść spać![]()
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Poczekam, co by nie słać dwa razy![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Dzień koloru żółtego w pkolu - cóż było robić?
Poza tym bluza dla Mamymarii I czapa dla murmle.
Na tapecie czapki dla gazetki, sukienki dla weci i agis oraz maseczki.
![]()
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 10-09-2020 o 13:46
Ale świetna ta koszulka z batmanem. Pasowałaby mojemu do nowych batmanowych spodni.
Uszyłam ponad 60 maseczek przez ostatnie 2 dni. Czuję się jak zwyciężczyniDlatego teraz nie uszyłam czapek dla Ciebie, Gazetki, bo byłam w ciągu maseczkowym
![]()
Muszę jeszcze wciągnąć druciki i sznurki na uszy (teraz domyślnie wciągam ok 20-25cm sznurki z jerseyu, do dopasowania do uszu. Jak ktoś chce długi sznurek do zawiązania na głowie, to proszę dać znać. No, ale zdjęcia już wstawiam, wybierajcie. Bardzo proszę o wyczyszczenie stosiku![]()
Ostatnie maseczki "starego typu" po 10 zł (ostatnie numerki), pozostałe po 12 zł. Jak ktoś chce odblaski (zdecydowałam, że prawa strona będzie najbardziej odpowiednie miejsce), to proszę dać znać - do wyboru serce, gwiazda lub psia łapka. Cena dodatkowo 1 zł/szt.
Pierwszeństwo wyboru ma Isolt dla damskich i Julaac dla chłopięcych. Czy kogoś pominęłam? Weci, Mamamaria, Anyczka, Annia i 2szt dla Isolt - dla Was są już odłożone.
Część zamówionych powykreslalam już że zdjęć, także to,, co nie ma x jest dostępne.
Zapraszam!
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Poprosze 42, A czy 35 jest, czy iksik dotyczy obu zielonych? Jeszcze bym wzięła jakąś chlopiecą, ale to dopiero po julaac![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
O wspaniale, to chętnie ja przygarnę na mojego fejsai jeszcze jakąś chlopiecą, najchętniej taka błękitna al bo brązowa
![]()
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
Super wyszła ta czapka muzo. Podłączysz mnie na privie?
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
Ja poproszę jeszcze maseczkę 17 i 28, jeśli jeszcze są, bo nie patrzyłam na komentarze.
Wysłane z mojego LDN-L21 przy użyciu Tapatalka
Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019
To ja do moich dwóch małych męskich proszę jeszcze dodatkowo 38. I podlicz mnie na pw.![]()
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Muza,dopiero teraz zobaczylam liski-super!!!
a jeszcze dopytam o maseczki,bo chyba tez wezme - one maja do mocowania sznurki czy gumki? Bo piszesz ze sa sznurki jerseyowe? Aaa, chyba ze sznurki z elastycznego jerseyu do zakladania na uszy? Bo nie chce wiazanych..
jezeli nie sa wiazane maseczki, to poprosze nr 19,41,44![]()
Poproszę z chłopięcych te w maziaje dwie sztuki (22, 23) i dwie sztuki w pady (5 i 6), 15 i 16, mniejsze 24, 25, damskie 43, 45, 46 i 37.
Ostatnio edytowane przez julaac ; 13-09-2020 o 22:19
Muza,napiszesz mi prosze pw z danymi do przelewu?dzieki!