Tu nie ma, ale ta bluzo-sukienka, co ostatnio się pokazałaś bardzo mi się podobałaTylko zawsze mnie zastanawia w takich ubraniach, co jak się człowiekowi za ciepło zrobi
A pracownię masz bardzo przytulną i jednocześnie profesjonalną!
Tu nie ma, ale ta bluzo-sukienka, co ostatnio się pokazałaś bardzo mi się podobałaTylko zawsze mnie zastanawia w takich ubraniach, co jak się człowiekowi za ciepło zrobi
A pracownię masz bardzo przytulną i jednocześnie profesjonalną!
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Bo w zamyśle to jest bluza, a nie sukienkaTylko ja jestem niska. No i mam sukienkę pod spodem.
A taka bluza, na uszycie której trzeba duuuuzo materiału (bo i długa, i podwójna warstwa obszernego kaptura, I kieszenie) kosztowałaby 190zl z materiałów jednokolorowych oraz 250 zł z drukowanych materiałów. W promo w tym tygodniu z materiałów, jakie mam na stanie, mogę zrobić taką za 170 (jednokolorowe, tj mogę połączyć różne kolory w takiej bluzie, ale jednokolorowe) i 220 zł (druk) , jakby ktoś byłby chętny.
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka