Zamieszczone przez Mamamaria Ależ fantastyczne Kusisz kobieto! Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Miałam nadzieję, że nie tylko mi się spodobają od dawna miałam ten model na oku, ale w końcu kupiłam go za kupkę monet Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Zamieszczone przez muzakate Miałam nadzieję, że nie tylko mi się spodobają od dawna miałam ten model na oku, ale w końcu kupiłam go za kupkę monet Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Ciekawe te spódnice A już myślałam, że sama je zaprojektowałaś Sent from my K6000 Plus using Tapatalk
Zamieszczone przez sakahet Ciekawe te spódnice A już myślałam, że sama je zaprojektowałaś Sent from my K6000 Plus using Tapatalk Próbowałam stworzyć coś podobnego, wierz mi ale to nie takie proste, zwłaszcza, jeśli miałoby to być w więcej niż 1 rozmiarze także przyszło mi kupić. Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Zamieszczone przez muzakate Próbowałam stworzyć coś podobnego, wierz mi ale to nie takie proste, zwłaszcza, jeśli miałoby to być w więcej niż 1 rozmiarze także przyszło mi kupić. Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Może to będzie kolejny etap rozwoju. Masz stałe miejsce gdzie kupujesz wykroje? Sent from my K6000 Plus using Tapatalk
Zamieszczone przez sakahet Może to będzie kolejny etap rozwoju. Masz stałe miejsce gdzie kupujesz wykroje? Sent from my K6000 Plus using Tapatalk Chciałabym pójść na kurs konstrukcji odzieży ! Może kiedyś Nie mam stałego miejsca. Czasem gazety, wpadnie mi coś w oko w necie, albo kombinuję na fasonach podstawowych. Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
muza a z wyprzedaży spódnice z półkola są? ta w paski to tylko w zestawie?
synek lato 2008 synek wiosna 2011
Aniu, są. Można rozbić komplet, no problem
a w jakim jest rozmiarze? ta w paski i ta druga też.
Zasady na forum