Zamieszczone przez Araminta :-* No, moja corka juz zaczyna nosic damskie rozmiary. Wzrostem na pewno przewyzsza niejedna dorosla kobiete. Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Czapeczka będzie dobra na głowę 53-36cm Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Zamieszczone przez muzakate Czapeczka będzie dobra na głowę 53-36cm Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Piszesz o tej niebieskiej paisley? To chyba będzie za mała. Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Zamieszczone przez Araminta Piszesz o tej niebieskiej paisley? To chyba będzie za mała. Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka Ta. Tak patrzę i muszę powiedzieć, że kolory to odcienie morskiego, zielonego, taki szmaragd. A od wewnątrz jest fiolet. Najlepiej zmierz głowę Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Zamieszczone przez muzakate Ta. Tak patrzę i muszę powiedzieć, że kolory to odcienie morskiego, zielonego, taki szmaragd. A od wewnątrz jest fiolet. Najlepiej zmierz głowę Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka Piękna, ale obwód mi wyszedł 56 cm.
Liwka pyta czy masz materiał w arbuzy
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Zamieszczone przez Wiewiórka Liwka pyta czy masz materiał w arbuzy Jeszcze trochę mam Zamieszczone przez Araminta Piękna, ale obwód mi wyszedł 56 cm. Imo będzie idealnie pasować, ale jak uważasz, nie namawiam Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Zasady na forum