Słuchajcie, dziś doszedł materiał, który wyżej pokazałam. Nie wiedziałam, jaki kolor dostanę, I dobrze, bo sama bym tego nie wybrała, a jest PRZE-ŚLI-CZNY! Do tego doskonale nada się na spódnicę - gęsto tkany, ale splot inny niż popelina. Nie wiem co to, dziewczyny w sklepie też nie. Nazywają po prostu bawełną.
Doszło do południa. Od razu przepralam i wysuszyłam w suszarce - pierwszy test jakościI na bajce dzieci uszyłam. Szycie tego modelu składa się z wielu czynności, ale mam już sporą wprawę więc poszło raz dwa! Zobaczcie. Zrobiłam zdjęcie metki, żeby można było zobaczyć skalę. Wzór jest baaardzo drobny - na zdjęciu różowy szew ma długość 3mm!
Uszyłam też majcioszki dla Guzika, a właściwie Jej córkiale czekają na obfocenie. Na szycie czekają spodnie dla synka majki. Czekam na wymiary od kilku osób - proszę o dosłanie-materiały kupione, czekają. Proszę też osoby, które są następne w kolejce o przesyłanie wymiarów - materiały mam - czekają na swoją kolej I już się nie mogę doczekać, aż się zamienią w uszytki
kończę częściowo pracę w mojej szkole za 2 tygodnie I będę mieć sporo więcej czasu na szycie.
A tymczasem spódnica :
PS. Przeprałam i wysuszyłam wiele razy kolorowe metki - póki co nic się z nimi nie dzieje - nie farbują, ani nie niszczą się.
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

I na bajce dzieci uszyłam. Szycie tego modelu składa się z wielu czynności, ale mam już sporą wprawę więc poszło raz dwa! Zobaczcie. Zrobiłam zdjęcie metki, żeby można było zobaczyć skalę. Wzór jest baaardzo drobny - na zdjęciu różowy szew ma długość 3mm!
ale czekają na obfocenie. Na szycie czekają spodnie dla synka majki. Czekam na wymiary od kilku osób - proszę o dosłanie-materiały kupione, czekają. Proszę też osoby, które są następne w kolejce o przesyłanie wymiarów - materiały mam - czekają na swoją kolej I już się nie mogę doczekać, aż się zamienią w uszytki 

Odpowiedz z cytatem