Sukienka dla guzika mi się skojarzyla z sukienkami MZ! w sensie wzorek, bo patentu z zamkiem chyba nie mająŚliczny material, taki na babie lato / ciepłą jesien idealny!
Jak obiecałam, tak uszyłam. Bluza rozpinana powstała! Bardzo się cieszę, że estetycznie udało mi się ją wykończyć. Bluza jest zrobiona z bardzo grubej dresowki - na razie milutki ciciek(ale inny niż w typowej dresówce drapanej) , który jest od spodu jest gładki, z czasem się skulkuje, ale dalej będzie miły - szyłam z podobnego materiału grube legginsy na zimę dla Córki I po wielu praniach mimo kulkowatosci jest mięciutki.
Bluza w rozmiarze M- pomierzę ją dokładnie dla chętnych. Ale Imo to taka typowy rozmiar. Cena na dzień dobry 200,następne po 220:
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Odebrałam dzisiaj przesyłkę. Dziękuję serdecznie!
Cudowny ten kolor bluzeczki![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Super, że tak szybko!
Ostatnie uszytki. Sukienka dla Brumhildy, spodnica dla Wiewiórki i bluzka dla mnie
Czy Ty szyjesz jeszcze maseczki? Takie dla 10 latka okularnika, z usztywniaczem/drucikiem bym potrzebowala.
Uff! Udało mi się uszyć, co się zobowiązałam
Dla @julaac maseczki. Jedna więcej, wybierz sobie.
Dla @Danala piórniki. Oczywiscie ja nie mogłam po prostu uszyć dwóch-nie , nie! Uszyłam od razu cztery. Dwa są dla moich dzieci