Bluzka dla Asioczki.
Spódnica z popeliny również uszyta, ale zdjęcia nie robiłam, bo wygląda dokładnie tak, jak ta:
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Bluzka dla Asioczki.
Spódnica z popeliny również uszyta, ale zdjęcia nie robiłam, bo wygląda dokładnie tak, jak ta:
ŚlicznaI od razu wyobrazilam sobie sesję wśród łanow zboża
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Czy z tego materiału w kratkę czarno białą mogłabym zamówić spódnicę dla Julki? Fason ten sam co mam poprzednio szyla, długość do pół łydki?
Wysłane z mojego SM-J415FN przy użyciu Tapatalka
Franio - XII 2004, Julcia - XI 2007, Szymuś - X 2010, Jaś - XI 2013
Domówię, jeśli jest jeszcze, , bo już złożyłam zamówienie. Taka ok 70cm? Bo dobrze pamiętam, że dziewczyna wysoka? Hmmm - napisz w czym rzecz. Chodzi o ten wzór? Daj tylko znać, to też domówię:
Już w Paczkomacie siedzi!
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 19-04-2021 o 19:43
Tak, wysoka, ma teraz 165 cm. Resztę piszę już na pw
Franio - XII 2004, Julcia - XI 2007, Szymuś - X 2010, Jaś - XI 2013
W końcu doszły do mnie naszywki i metki z logo, zamówione ponad miesiąc temu... A skończyły mi się tak na amen. Ale są! Zobaczcie - częściowo z washpapy, jak poprzednio, tylko nie są nadrukowane, a wypalone, oraz z eko skóry. Wszystkie mi osobiście się podobająa co Wy sądzicie?
Paczuszka już u mnie! Pięknie zapakowana,a w środku cudawszystko świetnie pasuje, wzory są przecudne! Moja córka się dopytywała czy Ty NAPRAWDĘ SAMA uszyłaś?!
)) Podobam się sobie, podobam się moim dzieciom, więc jest super
)) dziękuję!
Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()
Dziękuję! Kasiu - ja odkąd kupuję metki zamawiam je na domwkratke.pl - zawsze jestem zadowolona. A Ty gdzie? Przesyłają wizualizację przed zamówieniem więc było dokładnie tak, jak chciałam, choć na początku wymieniłam kilka maili z poprawkami.
Jeju, ja dostałam zdjęcie telefonem z monitora i byłam pewna, ze perspektywa się zmieniła. Niestety na żywo było tragiczniedostali w wektorach, wiec nie wiem jak to się stało. Mawimo, drugi raz nie zaryzykuję. Polecana bardzo na fb.
Dziękuję :*
Tkane mam sprawdzone, ale w bardzo dużej ilości. Min. 2000 szt. W piątek będę w pracowni, mogę się podzielić firmą![]()
a czy te metki w praniu nie bede farbowac?? mam kilkarzeczy z takimi metkami i niestety po kilku praniach robią sie sztywne i farbuja
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Witajcie wieczorową porą!
Dziś doszly popeliny - zobaczcie, jakie śliczne! A jutro jadę po dresówki - w ptaszory, kwiatuszki i jeszcze coś. Sporo tego!
Spisałam Wasze zamówienia. Poniżej orientacyjna lista. Czy kogoś pominęłam?
Wiewiórka - bluza
AlicjaR - sukienki, spódnica, tunika+legginsy w panterkę
Habibti - bluzka, spódnica
Guzik - majteczki
Olsenna-bluza, czapki, bluzka ciążowa
Majka1981-chłopackie portki 146/152 na chudą dupkę x 2
Mamamaria - sukienka w ptaszki
Paprotka - spódnica ołówkowa i bluza w roślinki do kp
Joasia - czapka
Marjen - spodenki w Among Us
OlaD - komplet dla dziewczynek w ptaszorki
Alicja - popelinowe spódnice