Jasne, Alice!
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Jasne, Alice!
Ja dziś team muza, obie czapki też w użyciu. Teraz wiosną bardzo się przydają.
Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Super, Asiu! Cieszę się. Bardzo podoba mi się ten wzór - sama mam z niego czapkę.
Ja mam na tapecie bluzę Wiewiórki, 2 bluzy pozaforumowe, Habibti i majcioszki dla Guzika. Dziś daje sobie fory po szczepieniu, poza tym mamy dziś rodzinny dzień, ale aż mnie korci, żeby usiąść do maszyny!
Mam nowe wzory na spódnice kloszowane. Popelina drukowana - wzór wygląda jak batki, ale to nadruk. Druga propozycja to cieniutki jeans w truskaweczki.
Dziewczyny - najpierw sentymentalnie - bardzo Wam dziękuję, że jesteście. Jesteście moją inspiracją i motorem do pracy! Bez Was nic by nie powstało. Miałam już zawiesić działalność szyciową na forum, ale tyle mam pracy, że trudno by mi było! Buziaki dla Was, kochane!
Trochę pracowicie spędziłam czas w ten weekend - kradnąc go poniekąd między zabawami, spacerami i kinem domowym. Oto co mi się udało:
Spódnica dla @AlicjaR. Zdjęcie metki jedynie, bo wygląda dokładnie jak na wcześniejszych zdjęciach. Metka przeszła pomyślnie próby wody i suszarki (tj nie ta na spódnicy, ale inna)
Moja spódnica. Trochę kolanem wciśnięta do grafiku, ale tak mi się już marzyła...
Bluza Leśna dla @Wiewiórka
Bluza poza forumowa do karmienia piersią! W końcu ja stworzyłam i przyznam, że zadowolona jestem z efektu. Zachęcam do zamawiania takiej bluzy z opcją KP. Koszt 20 zł więcej niż zwykła czyli 270 zł
Bluza dla męża pani od bluzy do kp:
muza - śliczności! Fajnie, że wciąż coś nowego robisz
Super spódnica w kratkę - już Cię widzę w tej spódnicy, bluzka z kołnierzykiem, może apaszka, szminka i koczek! Trochę jak Audrey Hepburn w Rzymskich wakacjach...
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Szczęściary z tymi spodnicowymi córkami![]()
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021
Ja to liczę, że za nim do mnie dojdzie kolejka, to może pojawi się jeszcze jakaś piękna popelinka![]()
Muza,super ta kraciasta spodnica! Tez mi czerwone dodatki do niej pasujapokaz sie koniecznie!
Też mnie ta kratka urzekła!
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Cieszę się, że się Wam podoba! Dla Córki Magdy spódnica będzie mieć doszytą koroneczkę u dołu. Na pewno będzie wyglądać przeuroczo! Też myślałam nad tą opcją, ale po pierwsze nie mialam na stanie koronki, a po drugie jednak zostałam przy prostszej wersji.
Chocianku, stale wypatruję nowych wzorów. Pojawił się ostatnio jedynie ten batik, który pokazałam wcześniej :
Ładny ale nie do końca mnie urzekł, także będę czekać cierpliwie, nie spieszy mi się
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Pojawiły się dwa wzory. Bardzo drobny print, kawałek idzie do mnie na próbę :
To jest popelina? Ten górny jest piękny
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
śliczna ta granatowa - gdybym nie miała już, to bym pewnie brała.
BTW, mogę Ci podesłać materiał paczkomatem? Dałabyś namiary, masz jakieś preferencje czasowe, żebyś nie musiała specjalnie jechać?
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Ah myślałam że to popelina, piękny ten pierwszy.
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka