Tak, ten jaśniejszy róż. I zamiast tego stalowo niebieskiego, turkusowe kwiatki z następnych zdjęć.
Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017
Słuchajcie. Znalazlam takie 2 kawałki materiałów, idealne na tshirtową sukienkę. Czy ktoś byłby chętny? Leżą i czekają
Sukienkę uszyłam sama sobie taką, ale może być z krótkim rękawem i bez tęczowych wstawek.
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Muza, a dałoby radę z tego cętkowanego kawałka tunikę z krótkim rękawem i getry dla młodej? Ma fazę na cętki.. I gdyby były te tęczowe wstawki, to już w ogóle wymiata. Na rozm. 128.
Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017
Mnie kuszą te kwiatuszki, a dałabyś radę uszyć coś z miejscem na brzuch?
Ja jakby co mogę być na końcu, końcu, nie śpieszy mi się, tylko żeby materiał zostałA może nowa popelinka się trafi i będę chciała coś jeszcze
Muza odsapnij, materiały i maszyna nie uciekną, a odpoczynek na pewno się przyda
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Dziękuję Ci Chocianku! :* uporządkuje kolejkę dzisiaj, bo trochę osób doszło![]()
Bluzka dla Asioczki.
Spódnica z popeliny również uszyta, ale zdjęcia nie robiłam, bo wygląda dokładnie tak, jak ta:
Domówię, jeśli jest jeszcze, , bo już złożyłam zamówienie. Taka ok 70cm? Bo dobrze pamiętam, że dziewczyna wysoka? Hmmm - napisz w czym rzecz. Chodzi o ten wzór? Daj tylko znać, to też domówię:
Już w Paczkomacie siedzi!
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 19-04-2021 o 20:43
Tak, wysoka, ma teraz 165 cm. Resztę piszę już na pw
Franio - XII 2004, Julcia - XI 2007, Szymuś - X 2010, Jaś - XI 2013
ŚlicznaI od razu wyobrazilam sobie sesję wśród łanow zboża
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Czy z tego materiału w kratkę czarno białą mogłabym zamówić spódnicę dla Julki? Fason ten sam co mam poprzednio szyla, długość do pół łydki?
Wysłane z mojego SM-J415FN przy użyciu Tapatalka
Franio - XII 2004, Julcia - XI 2007, Szymuś - X 2010, Jaś - XI 2013
W końcu doszły do mnie naszywki i metki z logo, zamówione ponad miesiąc temu... A skończyły mi się tak na amen. Ale są! Zobaczcie - częściowo z washpapy, jak poprzednio, tylko nie są nadrukowane, a wypalone, oraz z eko skóry. Wszystkie mi osobiście się podobająa co Wy sądzicie?