Podoba mi się ten niebieski, weź dla mnie na spódnicę. Tą z zeszłego roku uwielbiałam latem, myślę, że znajdę w szafie miejsce na drugą![]()
Podoba mi się ten niebieski, weź dla mnie na spódnicę. Tą z zeszłego roku uwielbiałam latem, myślę, że znajdę w szafie miejsce na drugą![]()
Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017
Może i ja bym się skusiła na spódnice z tego materiału?![]()
Ostatnio edytowane przez habibti ; 22-03-2021 o 08:48
Pięknya powiedzcie dziewczyny do jakich bluzek ją nosicie? Mam kilka jednokolorowych ale średnio się w nich czuje, brzuch mi wystaje i nie mam talii :/
Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()
A dobra , też chcę taką
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()
We wszystkim wygladasz super, dzięki za podpowiedzi![]()
Zamawiam tak jak się umawiałyśmy,:
2 bluzy, bluzkę , spódnicę ołówkową i dopisz proszę spódnicę z popeliny
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()
Dziś uszyłam bluzę dla Mamymarii i dla siebie, bo mnie jednak znęcił ten leśny wzór
Magda - dla Ciebie bluzę będę robić, ale czekam na zieleń butelkową do kaptura... Liczę, że jutro będę mogła podjechać po odbiór tego materiału. Także w międzyczasie będę robić co innego.
Czekam na materiał na bluzkę, ale możesz mi posłać wymiary swoje na prv, bo na raty będę się brać za Twoje zamówienie również. Jaki kolor ołówkowej? Jeszcze dziś mogę do wieczora domówić, jeśli nie mam na stanie takiego, jaki chceszodezwij się na prv.
Dziś doszedł materiał. Alicjo - jaki rozmiar dla Córy i podaj proszę Twoje wymiary na prv.
No i na spódnicę też już mam materiał
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Ok, zapisane!
Ach moja spódnica na fotce. Bardzo lubię, a Jula swoją jeszcze bardziej, nawet zimą nosi, tylko dorzuca sweter
![]()
Franio - XII 2004, Julcia - XI 2007, Szymuś - X 2010, Jaś - XI 2013
Czasy ciężkie, co Wam będę mówić. Mam w tym wypadku na myśli szycie z dziećmi w domu 24/7. Ale udało mi się! Uszyłam spódnice dla @jul I @chocianek, komplety czapa+komin dla Chocianka i Joasi, maseczki dla Joasi i Samueli. Uf! Jestem z siebie dumna,
Aha - kupiłam po taniości materiał i uszyłam z niej "spódnicę. Zauroczył mnie wzór: czerwone kropeczki na zielonym tle. Jednak to nie popelina, a grubsza bawełna. Ładnie się układa, ale dość gniotliwy materiał I nie taki lekka jak popelina właśnie. Do tego material ma plamę, która nie zeszła po praniu, ale nie jest bardzo widoczna. Jeśli ktoś będzie chętny, zrobię zdjęcie. Cena 75zl - połowa ceny regularnej.
Dla Jul I Chocianka (jedno zdjęcie, bo kiecka z tego samego materiału) :
Czapa I komin dla chocianka:
Czapy i kominy dla Joasi:
Maseczki dla Joasi i samueli:
Spódnica do wzięcia :
Cudowne! Proszę podlicz mnie i daj znać na priv![]()
Podziwiam że ci się udało to wszystko uszyć z dziećmi w domu.
I jakbyś gdzieś jeszcze widziała fajną popeline to daj znać, bo chciałabym może jeszcze jedną, bardzo lubię ten fason
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Już przebieram nóżkami. Czekam na pw.
A spódniczki śliczne aż żałuję że mam wielki tłusty brzuchol.
Muzo - ale cudnie! I zdjęcie świetne, połączenie ozdoby głowy z miną - czad.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
A jakie ta spódnica ma wymiary? Ja tak po cichu pytam, bo to raczej nie jest mój fason![]()
Wysłane z mojego LDN-L21 przy użyciu Tapatalka
Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019