A te materiały na sukienki takie jak moja się nadadzą czy nie bardzo? takie odcinane w talii.
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
A te materiały na sukienki takie jak moja się nadadzą czy nie bardzo? takie odcinane w talii.
Kasiu gdybyś zamawiała Jersey: to materiał na klosz prawda? To daj mi znać proszę.
Wysłane z mojego Redmi 5A przy użyciu Tapatalka
Śliczny ten las. Podpytam męża...
Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Muza, a jakie masz materiały na spódnice, taką jaką dostałam od Ciebie w Wymiance?
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 23-02-2021 o 22:29
To poczekam co będzie w tych nowościach
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Na razie będą takie wzory na spódnice :
I takie:
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Kasiu, uszyłabyś mi leśną bluzę w rozmiarze ok. 48?
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
A ta zielona w kwiaty z ostsrniego posta i brązowa w drobne kwiatuszki co to za materiały?
Od stu lat myślę o spódnicy
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
To wszystko popelina na przewiewne spódnice rozkloszowane, jak pokazałam wyżej.
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 23-02-2021 o 19:43
Ach, chyba zaszaleje i oprócz tej sukienki poproszę jeszcze o taką spodniczke, z pierwszego materiału, chodzi za mną od zeszłego roku...
O ja cie, ten granatowy jest piekny!!!
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Tak, popelina to cienka tkanina. Ja nie noszę oprócz lata i ciepłej jesieni, ale znam kilka osób, które tak - może się wypowiedzą tutaj![]()
Mi się podobają dresowe kwiaty nr 2. Dałoby się z nich uszyć sukienkę taką , jaką już mi kiedyś szylas, bez rozkloszowania?
Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1