Aktualizacja maseczkowa. Czy naszyć jeszcze męskich?
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Aktualizacja maseczkowa. Czy naszyć jeszcze męskich?
to ja jeszcze 4 dziecięca, dało by się jeszcze jedną dziecięcą większą taką jak 1 lub 4?
W(2002) H(2010) Z(2012)
Proszę przeczytajcie info pod zdjęciem - informacje dla moich klientek.
Spódnica na zamówienie mojej mamy. Chciała dlugasną, więc ma długaśną
Teraz szyję zamówienie dla @samuela i kończę dla @weci . Następnie czapki dla @murmle I @gazetka oraz bluza dla @Mamamaria. Jest jeszcze @habibti I @brumhilda. Będę to robić symultanicznie, bo czasem że względu na używane nici czy materiały łatwiej mi szyć coś nie wg kolejki.
Więcej zamówień na wrzesień nie przyjmuję! Chyba, że na czapki, bo to mogę szybciutko zrobić. Z żalem zawiadamiam, że kończy się mój czas na swobodne szycie. Chcę zakończyć, co mam na stole i finito. Jeśli ktoś będzie chciał coś, chętnie uszyję, ale termin ustalimy indywidualnie, bo nie mam pojęcia czy w ogóle będę miała czas na to zajęcie w czasie roku szkolnego... Także dziękuję Wam bardzo, że mogłam dla Was szyć. Nie żegnam się, wątek wciąż będzie, ale nie wiem czy podołam szyciu w formie jak dotąd.
Muzo! Nie masz już maseczek??? Pytam konkretnie o damską nr 14 lub 16 i męską 19?
Jak zwykle ocknęłam się za późno. Może coś się znajdzie?
Nasze zamówienie dotarło, sukienki są super, a młody zakochany w klockowych spodniach. Co prawda są jeszcze trochę za duże, ale bardzo mu się podobają.
Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017
Ja poproszę więcej męskich...
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Bardzo proszę w takim razie o 2 damskie nr 14 (chyba, że masz nr 12- to wolałabym dwie takie) oraz 2 męskie nr 19. Męską potrzebuję dla szczupłego 15-latka, który ma twarz wielkości mojej( wymierzyłam odległość od płatków ucha przez nos i od nasady nosa do brody- mamy tyle samo).Nie wiem, czy te dla syna mogą być wielkości damskich? Decyzję pozostawiam Tobie - znasz się na tym lepiej
.
Dziękuję!
Wiesz, chyba 9. I może jeszcze ze 3 dla Honi. Do szkoły nam potrzebne
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Dziękuję!
Ja dziś odebrałam nasze. Będzie rewia mody na rozpoczęciu roku.
A jak śliczne zapakowane! <3
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Na początku się zdziwiłam, myślałam, że może zapomniałaś wykończyć, ale że mi to do Ciebie nie pasowało, to wykombinowałam, że chodzi o samodzielne dopasowanie.DD
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Muzo, podsumuj mnie i podaj, proszę dane do przelewu![]()
Cieszę się, Alicja!
W końcu odprasowałam kilka rzeczy, które czekały na wykończenie.
Spódnica dla weci:
Do wzięcia :
Większość dla Samueli, na specjalne zamówienie, z wzorów licencyjnych. Nie mam tych wzorów w ofercie.
Na koniec nowy model spodni - trochę rurki, z jednym szwem na nogawce. Fikuśne kieszonki. Szyłam synkowi na próbę
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 02-09-2020 o 11:19
Muza- przecudna wyszła !
Wysłane z mojego Redmi 5A przy użyciu Tapatalka