Ewentualnie i spódnice i dorosła czapkę z tego samego albo jakiegoś innego koloru Muminków, dopisuje bo mi się nie chce post edytować.![]()
Wysłane z mojego LDN-L21 przy użyciu Tapatalka
Ewentualnie i spódnice i dorosła czapkę z tego samego albo jakiegoś innego koloru Muminków, dopisuje bo mi się nie chce post edytować.![]()
Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019
To o mnie. Miłego dnia!
Zdjęcie ściągnięte z fb Risk made in Warsaw
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 19-08-2020 o 08:29
odebrana
szybka przymiarka
Dziękuję - i dziękuję za gratis, akurat się przyda!
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Ok to ja poproszę czapkę dorosła i dwie dziecięce, dorosla z turkusowego a pozostałe z czego Ci starczy!
Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019
Dzięki za zdjęcie! Niech się nosi![]()
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Dziś i wczoraj szyłam dla @weci. Alicja-w toku, Habibti w toku. Proszę dziewczyny czapkowe o zmierzenie głów - na wysokości czoła ciasno, równolegle do niego.
A tu zdjęcia. Uszyłam też sobie na próbę spódnice z jerseyu (ta w paski, grafitowa jest z dresowki, która jest idealna do tego) , bo mi nie dawało spokoju - jak taką ołówkowa będzie wyglądać I się zachowywać. Na zdjęciu, na żywo z resztą też, wygląda spoko. Ale to jest cienkie i wyłącznie letnie. Kieszeni nie polecam - nie udzwigaja mojego telefonu, a i odznaczają się znacznie. Także jak widzicie - mogłabym uszyć taką muminkowa spódnice, ale będzie cienka i bardzo letnia. Rozkloszowana wchodzi w grę, ale nie tym razem - nie wystarczy mi materiału.
A w osobnym poście bluza do wzięcia. Rozmiar 38, cena 250 zł.
Ten model może być uszyty w wersji do KP![]()
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 21-08-2020 o 21:16
Honi się pyta o taką bluzę, ale do stóp, czyli raczej długą sukienkę z kapturem. Da radę?
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Muzo a z innej beczki to masz może jakieś nerki gotowce na zbyciu?
Potrzebuję taką pojemna, także 1 albo 2 , muszę pomyśleć bo obie ładne i nie mogę się zdecydować
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
To pokazałam (na innej niż na zdjęciu) filmik jak wygląda w środku : https://photos.app.goo.gl/Ht3ztKruhxiVbEHp8
O, super, tego mi trzeba. BTW chyba masz głos trochę podobny do mojegoWezmę tę w trójkąty.
Podeślij mi proszę kwotę z wysyłką na messengera, nr konta powinnam tam mieć.
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Muza, a może ja wezmę tę granatową w kwiaty?![]()