Muza,ale suuuuper! A one maja taki sam kroj,co wczesniejsze?
Muza,ale suuuuper! A one maja taki sam kroj,co wczesniejsze?
Tak-to ten sam krój. Halką sprawia, że się tak ładnie układa.
Cieszę się, że się Wam podoba![]()
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Obecnie zastój. Będę szyć spódnice dla Alicji i jeszcze zamówienie pozaforumowe, ale poza tym cisza w eterze. Zachęcam do zamawiania
Ponieważ nikt się nie zgłasza, czas na pracę twórczą i uzupełnienie garderoby. Powstał taki kombinezon dla Córki oraz spodenki dla mnie. Na razie testuję spodenki, ale wydają się bardzo wygodneJa lubię kolory I szalone pomysły, więc uszyłam z pomponikami. Ale spodenki mogą być wykończone specjalnym ściegiem na owerloku, mogą być z koronką, lub bez niczego. Moje mają wysokości stan, ale mogą być krótsze. Nie wiem jeszcze jaka cena, muszę policzyć.
Kombinezon z muślinu o przepięknym, głębokim kolorze:
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 07-07-2020 o 14:01
Ojejku, Twój post mi przypomniał, że miałam nas wczoraj pomierzyć... Sorki, dzisiaj wyślę![]()
Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017
Taka śliczna dzianina dziś doszła :
Oraz kilka materiałów - jeden na kolejną spódnicę, a reszta do przetestowania i stworzenia tutorialaMateriały są przecudowne! Najbardziej podobają mi się małe pomarańczki. Bardzo drobny wzór - zakochalam się!
Dzisiaj spódnica kolejna. Bardzo polecam!
Zmieniam też cenę spódnicy. Zamówione w tym tygodniu, kosztują wg cennika. Od poniedziałku - 150zł 55/60cm, dłuższa 65-80 m - 180 zł. Zachęcam do zamawiania![]()
Spódnica dla @AlicjaR I jej Córyz daleka nie widać urody wzoru. Cudowny!
O, jak szybko
Piękne. Przypomniało mi się, że miałam zmierzyć Kornelkę. Ma 52 cm w pasie.
O ja,spódnica przepiękna!A te materiały to takie typowo letnie? Czy da radę całorocznie z rajstopami?
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Dzięki Paprotko! To taki morski kolor, ale we wzorze dużo zieleni. Mi się każdy jeden z tych materiałów podoba - bardzo dopracowane.
Dawno nie było nic dla dzieci, poza spódniczką dla Córki Alicji.
Szewc bez butów chodzi - I w końcu udało mi się nieco to zmienić i obszylam nieco własne dzieci. Legginsy, kombinezon dla Córki, majciochy (nie znalazłam lepszych sklepowych) i klockowy komplet dla syna. Mąż się rozochocił i też chcę taką klockową bluzę dla siebie![]()
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 10-07-2020 o 15:25
Do wzięcia kominy do Obaga oraz nerki :
Do tego komina w trójkąty dodatkowo może być pasek z zaczepami, zdjęcie dodam później.
Cena kominów - 75 zl/szt
Duże nerki:
Nerka kosztuje 70 zł
Witaj, a masz coś może ma spodenki chłopięce ale takie do łydki 3/4 ? A i o cenę zapytam
Muza, dzięki za spódnicę, są idealne
A synek mi właśnie zagląda przez ramię i się zakochał w klockowych spodniach. Ale on musi mieć długie, bo krótkich nie lubi. Na 104 cm, ale nie za szerokie.